Ερωτευμένος με την πρώην πεθερά μου

0

Μια τυχαία συνάντηση με την πρώην πεθερά μου θα μου αλλάξει τη ζωή! Ήταν χειμώνας και είμαι στο κέντρο της πόλης ξαφνικά ακούω μια φωνή με φωνάζει. Γυρίζω και βλέπω τη Νίτσα, την πρώην πεθερά μου. Αφού μιλάμε για λίγο της προτείνω να πιούμε ένα καφέ. Δέχεται με χαρά. Πάντα με καύλωναν οι βυζάρες της!

Αφού καθίσαμε και αρχίσαμε την κουβέντα μου είπε πως χώρισε γιατί ο άντρας της την κεράτωνε. Άρχισε να κλαίει. Της πιάνω το χέρι και της λέω πως δεν κάνει να στεναχωριέται. Γέλασε και με πλησίασε. Μου είπε πως είναι χαρούμενη που με ξαναείδε και με κάλεσε στο σπίτι της το βράδυ για ποτό. Δέχτηκα και χωριστήκαμε.

Στις εννέα τις χτυπούσα το κουδούνι. Ανοίγει η πόρτα σε και μένω άφωνος. Η Νίτσα με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ένα ντεκολτέ κόλαση. Κοιτώντας προς τα κάτω βλέπω πως φοράει 12ποντα πέδιλα, έχει τα νύχια βαμμένα κόκκινα και με τρελαίνει. Ο πούτσος μου πάει να σπάσει από την καύλα. Καθόμαστε και έρχεται δίπλα μου.

Καθώς κοιταζόμαστε τα χείλη μας ενώνονται. Μου πιάνει τον πούτσο και μου λέει πως πάντα ήθελε να τη σκίσω. Της κατεβάσω το φόρεμα κι αυτή το παντελόνι. Φοράει μαύρο σουτιέν και μαύρο κορδόνι που χάνεται μέσα στην κωλάρα της. Μου κατεβάζει το μποξεράκι και μου κάνει τσιμπούκι. Φοβερή πίπα η Νίτσα. «Θέλω να μου γαμήσεις μουνί και κώλο αγόρι μου…» μου είπε. Τη στήνω στα τέσσερα και αφού φοράω προφυλακτικό την καρφώνω παραμερίζοντας το κορδόνι. «Σκίσε με την πουτάνα» φωνάζει. Την καρφώνω και χύνω μέσα στην καπότα που για κακή μας τύχη σπάει. Το μουνί της είναι μέσα στα χύσια. Γυρίζει και μου λέει «μακάρι να με γκάστρωσες». Αφού έκανα τσιγάρο την πήρα και από κώλο. Πονούσε αλλά το ήθελε. Την έχυσα κι εκεί και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Εκεί κατάλαβα πως τη γουστάρω τη Νίτσα! Τελικά την γκάστρωσα!Τώρα θα φύγουμε τριήμερο στο Βόλο. Είναι 53, είμαι 39 και είμαι ερωτευμένος μαζί της!

Share.

Comments are closed.