Σεξ με το γυναικολογο μου

0

Συνέβη λίγες μέρες πριν, ήταν τόσο ξαφνικό και καυλωτικό. Είμαι έγκυος στον 9ο με έναν άντρα αδιάφορο και οι καύλες στο φουλ. Αποφάσισα να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, βρήκα γιατρό, ο οποίος αργότερα έφυγε και με ανέλαβε ένας άλλος. Και τι γιατρός… κούκλος, μου έπεσε το σαγόνι, αλλά ούσα έγκυος και μάλιστα «πολύ έγκυος» έβγαλα το σεξ από το μυαλό μου εντελώς. Ότι θα σας αφηγηθώ συνέβη μόλις εχτές.
Πήγα για παρακολούθηση απλή και μόλις με είδε ο γιατρός πήγα στο δίπλα δωμάτιο για τον υπέρηχο. Κλειδώνουν πάντα την πόρτα για να μη μπαίνουν άκυροι ή και κλέφτες. Ξεκούμπωσα το πουκάμισο μου και ξάπλωσα. Ξεκίνησε την εξέταση και ενώ μου εξηγούσε, μου έριχνε κλεφτές ματιές στο στήθος. Και εγώ όμως ένιωθα ότι υπήρχε χημεία. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα και με βοήθησε να σταθώ και να περπατήσω για να συνέλθω.
Συνέχισα να ζαλίζομαι όμως ήρθε κοντά μου και μου έβγαλε τη μάσκα. Γύρισα να τον ευχαριστήσω και άρχισε να με φιλάει χαϊδεύοντας μου το πρόσωπο. Γρήγορα τα ρούχα μου βρέθηκαν παρατημένα κάπου όπως και του γιατρού μου. Μου έβγαλε το σουτιέν και μου έγλειφε πολύ αργά και αισθησιακά το στήθος. Είχα παραλύσει, ο κόσμος είχε χαθεί και υπήρχαμε μόνο εμείς. Εγώ ανεβασμένη με ανοιχτά τα ποδιά στο γραφείο κι εκείνος ανάμεσα τους, να φιλιόμαστε σαν να έχουμε καιρό να νιώσουμε έτσι.

Γρήγορα έβγαλα το εσώρουχό μου και άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο γλειφομούνι. Ο τύπος εκτός από κούκλος είχε και τρομερό ταλέντο. Ανασηκώθηκα για να του βγάλω τον πούτσο έξω. Με βοήθησε τραβώντας έξω τον τεντωμένο πούτσο του και αφού με φίλησε λίγο ακόμα με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει. Δεν του άφησα αμφιβολία.

Μπήκε πολύ απαλά μέσα μου κι εγώ γαντζωμένη από πάνω του τον φιλούσα στο λαιμό και έψαχνα τα χείλη του. Έσταζα από καύλα, το στήθος μου πρησμένο από την εγκυμοσύνη τον καύλωνε πολύ. Δεν είχαμε πολλές επιλογές στη στάση αλλά δε μας χάλαγε. Ήξερε πως να με καυλώσει, ίσως και λόγω επαγγέλματος. Ήταν πολύ προστατευτικός. Δεν αργήσαμε να χύσουμε όσο κοιταζόμασταν στα μάτια.

Με βοήθησε να σηκωθώ και να ντυθώ, με φίλησε απαλά στα χείλη και μου είπε ότι θα με δει την επόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ μας… ανυπομονώ.

Share.

Comments are closed.