6 κανόνες αν θέλεις να κάνεις μια γυναίκα να σε “κυνηγήσει”

0

Είτε βγαίνεις με μια γυναίκα που σου αρέσει για πρώτη φορά, είτε είναι κάτι που κάνεις συχνά, ο βασικός στόχος σου είναι να της αρέσεις, και γιατί όχι; Να την κάνεις ακόμα και να σε κυνηγήσει. Τώρα θα μας πεις ότι αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο, ωστόσο είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσεις. Nα θυμάσαι γενικά ότι οι γυναίκες είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικά από τους άντρες.

Μην δείχνεις απελπισμένος

Το να της τηλεφωνήσεις αμέσως μετά το ραντεβού σας, ζητώντας της να ξαναβγείτε την ίδια εβδομάδα ή να της στέλνεις το ένα μήνυμα μετά το άλλο, αν δεν έχεις λάβει απάντηση, δεν δείχνεις γλυκός, δείχνεις απελπισμένος. Αν θέλεις να σε αναζητήσει, θα πρέπει να δείξεις λίγη αδιαφορία, και να δεις που μπορεί να λάβεις έσυ κάποιο μήνυμα.

Άσε ένα μυστήριο να πλανάται

Δεν χρειάζεται να της πεις τα πάντα για τον εαυτό σου από το πρώτο ραντεβού, γιατί σε ένα επόμενο ραντεβού δεν θα χρειαστεί να μαντέψει τίποτα για εσένα. Το να είσαι ελαφρώς πιο απρόσιτος, θα την κάνει ακόμα περισσότερο να θέλει να μάθει πράγματα για εσένα και θα της εξάψεις το ενδιαφέρον. Οι γυναίκες γενικά, όπως θα έχεις δει και σε τόσες ταινίες, γοητεύονται πάντα από τους μυστηριώδεις άντρες.

Να είσαι ευγενικός

Μια γυναίκα δε θέλει να είσαι ευγενικός και “κύριος” μόνο μαζί της, αλλά γενικά στη ζωή σου. Δίνει μεγάλη προσοχή στον τρόπο που μιλάς στη μητέρα σου, στο πόση τρυφερότητα δείχνεις για τα μικρότερα αδέρφια σου ακόμα και στο πώς απευθύνεσαι στον σερβιτόρο. Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια δημιουργούν μια σφαίρα ασφάλειας για μια γυναίκα και έτσι καταλαβαίνει ότι είσαι άξιος της εμπιστοσύνης της.

Να θυμάσαι ότι οι γυναίκες ακούνε

Θα πρέπει να μιλάς με αυτοπεποίθηση και η φωνή σου να είναι μπάσα και ομοιόμορφη. Μπορεί αυτό να είναι κάτι προφανές για εσένα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει δύσκολο αν μιλάς σε μια καυτή γυναίκα. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι η φωνή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική εντύπωση που μας προκαλεί κάποιος και οι γυναίκες υποσυνείδητα αρέσκονται στις βαθιές αρρενωπές φωνές.

Να την κάνεις να γελάσει

Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που έχουν χιούμορ και τους κάνουν να γελάνε. Εάν μπορείς να την κάνεις να γελάσει, να ξέρεις ότι έχεις κερδίσει πολλούς πόντους, καθώς είναι ένας σίγουρος τρόπος να βεβαιωθείς ότι θα σε σκέφτεται και μετά το ραντεβού.

Φλέρταρε μαζί της, αλλά μην το παρακάνεις

Αν την φλερτάρεις θα την κάνεις να νιώσει όμορφα, ωστόσο μην το παρακάνεις γιατί θα έχει αντίθετα αποτελέσματα. Μην ξεκινήσεις να την “λούζεις” με κοπλιμέντα από το πρώτο ραντεβού, γιατί αυτό είναι λίγο ανατριχιαστικό. Πες της ότι είναι όμορφη και σταμάτα κάπου εκεί. Αν προχωρήσει η σχέση σας, μπορείς να της πεις ακόμα περισσότερα.

https://perpetual.gr/

Share.

Comments are closed.