Σέξ με την κοπέλα του γείτονα μου

0

Ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό Τετάρτης, είχα αργήσει για τη δουλειά, ως συνήθως… και έβγαινα από το σπίτι τρέχοντας. Μπροστά στην είσοδο ήταν σταματημένο ένα φορτηγό και ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με τον μεταφορέα ξεφόρτωναν κούτες. Το παλικάρι κλασικός γυμνασμένος με τατουάζ, όχι πολύ ψηλός και η κοπελίτσα αδύνατη με ωραίο σωματάκι, όχι και πολύ όμορφη στο πρόσωπο από ότι πρόλαβα να δω. Δεν έκατσα όμως να δω περισσότερα γιατί ήδη ήμουν αρκετά αργοπορημένος και ο φόβος της καμπάνας ήταν μεγάλος.
Το βράδυ επιστρέφοντας από τη δουλειά βλέπω στην πόρτα της πολυκατοικίας την κοπέλα. Συστηθήκαμε τυπικά (την έλεγαν Ελένη και το αγόρι της Σταύρο), τους καλωσόρισα στην πολυκατοικία και έμαθα ότι είναι φοιτητές και νοίκιασαν το διπλανό διαμέρισμα από το δικό μου. Όση ώρα μου μίλαγε βέβαια, εγώ την παρατηρούσα από πάνω μέχρι κάτω. Ήταν ένα κορίτσι 20 χρονών, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους ανοιχτόχρωμο δέρμα και μαύρα μάτια. Στο πρόσωπο δεν έλεγε τίποτα, μπορώ να πω ότι την έλεγες και άσχημη. Το κορμί της αδύνατο με μικρό στητό στήθος και αρκετά πεταχτό κωλαράκι όμως. Την καληνύχτισα και μπήκε ο καθένας στο διαμέρισμά του.

Είχα ξεχάσει τελείως την ύπαρξη των νέων γειτόνων μέχρι που συνέβη το απρόοπτο. Εκεί που έβλεπα τηλεόραση μέχρι να με πάρει ο ύπνος ακούω από το διπλανό διαμέρισμα το κρεβάτι να τρίζει ρυθμικά χτυπώντας μάλιστα και τον τοίχο και φυσικά τα γνωστά βογκητά που συνοδεύουν έναν δυνατό οργασμό. Η μαλακία που τράβηξα δε μπόρεσε να με ηρεμήσει. Όλο το υπόλοιπο βράδυ σκεφτόμουνα την Ελένη στα τέσσερα, να γαμιέται από μουνί και κώλο και να χύνει ασταμάτητα. Για τα γούστα μου το κοριτσάκι ήταν χάλια αλλά έπρεπε να το γαμήσω γιατί κατάφερε να με καυλώσει ανεπανόρθωτα.

Την άλλη μέρα αποφάσισα να χτυπήσω την πόρτα της και να κόψω κίνηση. Περίμενα μέχρι να δω το Σταύρο να φεύγει και χτύπησα το κουδούνι με την καύλα μου να έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο. Μου άνοιξε η Ελένη κρατώντας στα χέρια ένα βιβλίο. Φόραγε ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά τα οποία μάλλον την έκαναν πιο άσχημη και ένα λευκό νυχτικό στο οποίο διαγράφονταν οι τεράστιες ρώγες της .

– Καλημέρα, της είπα. Τελείωσε ο καφές και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωρίσω τους νέους γείτονες πίνοντας τον μαζί τους.

Με έβαλε να κάτσω στο σαλόνι, μου έφερε μια κούπα καφέ και έκατσε δίπλα μου. Μιλάγαμε στην αρχή για άσχετα πράγματα, μετά το γύρισα στις σχέσεις και μου είπε ότι με το Σταύρο είναι 5 χρόνια και είναι ο μόνος άντρας που έχει πάει. Εκεί ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα.

– Ξέρεις… είσαι φωτιά στο κρεβάτι πιστεύω.

– Και εσύ πως το ξέρεις;

– Να, εχτές το βράδυ που το κάνατε σας άκουγα και έχυσα κι εγώ.

Εκείνη τη στιγμή έμεινε κάγκελο και τότε την άρπαξα και τη φίλησα στο στόμα. Στην αρχή έκανε να τραβηχτεί, μετά όμως την ένιωσα να ανταποκρίνεται. Φιλιόμασταν για μερικά λεπτά ώσπου κάποια στιγμή με πήρε από το χέρι και οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Γδυθήκαμε, ξαπλώσαμε δίπλα-δίπλα και φιλιόμασταν ενώ αυτή μου έπαιζε αργά τον πούτσο και εγώ χάιδευα το τριχωτό μουνάκι της.

– Έλα, μου λέει, σε θέλω μέσα μου.

Της άνοιξα τα πόδια μπήκα μέσα στο μουνί της που έσταζε σα βρύση και ξεκίνησα να την καρφώνω άγρια.

– Έτσι γαμιά μου, θέλω πούτσο η καργιόλα μη σταματάς να με γαμάς, θα χύσω μη σταματάς, χύνω η πουτάνα!

Νιώθοντας το μουνάκι της να συσπάται και να με γεμίζει υγρά δεν άντεξα και με δύο τρία δυνατά καρφώματα άδειασα τα αρχίδια μου μέσα της. Μείναμε έτσι μερικά δευτερόλεπτα και μετά έφυγα βιαστικά για να μην πέσω πάνω στο Σταύρο. Από τότε με κάθε ευκαιρία γαμιόμαστε, μάλιστα πρόσφατα την κατάφερα να μου δώσει και το παρθένο κωλαράκι της το οποίο της το άνοιξα σα χωνί.

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Share.

Comments are closed.