Το The Macallan και οι αδελφές Stella & Mary McCartney παρουσίασαν τη νέα σειρά The Harmony Collection

0

Δέντρα, άνθη, δεκάδες αποχρώσεις του πράσινου, ποτάμια και δροσερός αέρας: Το σκωτσέζικο καλοκαίρι αναβλύζει μία χαρακτηριστική αρμονία, καθώς ισορροπεί ανάμεσα στο κλίμα του Βορρά και την πιο γλυκιά εποχή της φύσης. Δύο γυναίκες καλλιτέχνιδες, αδελφές και συνοδοιπόροι, επέστρεψαν στην Σκωτία μετά από χρόνια κι αποφάσισαν να συνεργαστούν με το αποστακτήριο Macallan, δημιουργώντας έτσι τη νέα συλλεκτική έκδοση whisky Amber Meadow.
Τα παιδικά κι εφηβικά χρόνια της Stella και της Mary McCartney μύριζαν κριθάρι κι εσπεριδοειδή. Η σχεδιάστρια μόδας και η φωτογράφος περνούσαν κάποτε τα καλοκαίρια τους στο σπίτι της οικογένειάς τους στη Σκωτία. Στην πρόσφατη επιστροφή τους, που πραγματοποιήθηκε στο αποστακτήριο του The Macallan Estate, η ένωση με την φύση ξύπνησε για ακόμα μία φορά την αισθητική τους.
Η δημιουργική ματιά της Mary και οι σχεδιαστικές ικανότητες της Stella ενώθηκαν για να δημιουργήσουν το τρίτο μέρος της σειράς The Harmony Collection, το οποίο βασίζεται στις αναμνήσεις τους από τη ζωή στην ύπαιθρο.
Αυτή τη γεύση των αναμνήσεων είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στις 12 Δεκεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 10am Lofts, όπου παρακολουθήσαμε το λανσάρισμα της νέας σειράς whisky The Macallan. Σε κάθε μπουκάλι του Amber Meadow κρύβονται αρώματα από κριθάρι, εσπεριδοειδή, αγιόκλημα, βανίλια και καρύδα, ενώ στη γεύση του νέου single malt whisky διακρίνουμε νότες βελανιδιάς και λεμονιού. Το χρυσό του χρώμα, αυτό του καλοκαιρινού δειλινού της Σκωτίας, αναδεικνύεται μέσα από το μπουκάλι με την χαρακτηριστική ετικέτα του εμβληματικού αποστακτηρίου, το οποίο έχει φωτογραφίσει η Mary McCartney.

Παίρνοντας στα χέρια μας το κομψό ποτήρι, στροβιλίζουμε το φίνο περιεχόμενο κι αρχίζουμε να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τη γλυκιά του απόχρωση. Οι αναμνήσεις των δύο δημιουργών ενώνονται με τις δικές μας. Μια αόρατη κλωστή συνδέει μεταξύ τους όσα είναι ήδη σημαντικά για εμάς, αλλά και όσα θα γίνουν με το χρόνο, όσο απολαμβάνουμε τα αρώματα και τη γεύση του premium whisky που γίνεται αμέσως η νέα αγαπημένη μας γεύση.

Share.

Comments are closed.