Καυτό σέξ με την κουμπάρα

0

Τα ονόματα είναι αλλαγμένα για ευνοήτους λόγους. Το όνομα μου είναι Στάθης, ειμαι 180 και 85 κιλά, κανονικός, όχι γυμνασμένος. Η κουμπάρα η Κατερίνα, 1.65 και 65 κιλά με κάτι βυζάρες τεράστιες που τις γουστάρω τρελά. Μένουμε σε ένα διώροφο σπίτι πάνω κάτω. Ας αφήσουμε όμως τον πρόλογο να πάμε στο θέμα μας.
Την κουμπάρα τη γούσταρα πολύ καιρό, νομίζω και αυτή αλλά δεν είχαμε τα κότσια να κάνουμε τίποτα μέχρι εκείνο το μαγικό πρωινό. Ετοιμαζόμουν να πάω το πρωί στη δουλειά. Σηκώθηκα αρκετά νωρίτερα από ότι έπρεπε, ετοιμάζομαι, ντύνομαι, πάω να φτιάξω καφέ αλλά τίποτα. Αμέσως σκέφτηκα τον κουμπάρο. Ξέρω ότι ξυπνάει πολύ πρωί καθότι στρατιωτικός για να πάει στη δουλειά. Πηγαίνω πάνω, πατάω το κουδούνι και ανοίγει η κουμπάρα μου με ένα μακρύ κίτρινο φόρεμα και από πάνω ένα φανελάκι μόνο χωρίς σουτιέν με της ρώγες να φαίνονται.

Τρελάθηκα αφού τη ρωτάω που είναι ο κουμπάρος και μου λέει ότι έφυγε για δουλειά, της λέω ότι θέλω λίγο καφέ γιατί ξέμεινα και συγνώμη εάν την ξύπνησα. Μου λέει ότι δεν κοιμόταν, μονό χουζούρευε στο κρεβάτι και μόλις άκουσε το κουδούνι έβαλε το φόρεμα και ήρθε να ανοίξει. Όπως μου φέρνει τον καφέ της λέω:

– Σ: Κουμπάρα θα μα τρελάνεις εσύ!

– Κ: Γιατί;

– Σ: Τι γιατί ρε κουμπάρα;… πλάκα μας κάνεις;

– Κ: Σε σοκάρει το θέαμα;

– Σ: Όχι… με τρελαίνει!

– Κ: Δηλαδή με γουστάρεις;

– Σ: Πολύ…

και αμέσως την αρπάζω και τη φιλάω με ένα παθιασμένο φιλί. Ανταποκρίνεται και μου λέει ότι πολύ καιρό το περίμενε και το ήθελε σαν τρελή. Πάμε στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζουμε τα φιλιά και τα χάδια. Κατεβαίνει κάνω, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και μου αρχίζει ένα τσιμπούκι φανταστικό. Μιλάμε για πολύ μαστόρισσα η κουμπάρα. Δε μπόρεσα να κρατηθώ και πολύ και άρχισα να χύνω ποτάμια. Ποτέ άλλοτε τόσο πολύ. Η κουμπάρα όμως δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Τα κατάπιε όλα σαν καλό πουτανάκι.

Μετά ήτανε σειρά μου. Αφού σηκώνω τη φούστα, κατεβάσζω και πετάω σε μια άκρη το στρινγκ της και αρχίζω να τη γλείφω. Η κουμπάρα αρχίζει να φωνάζει σαν τρελή και να χτυπιέται.

– Τι μου κάνεις ρε καργιόλη, με τρελαίνεις. Ρούφα το μουνί μου, ρούφα με ρε πούστη, ρούφα με, α… χύνω, χύνω η πουτανα, χύνω…

Τη σηκώνω, τη βάζω στα τέσσερα, σηκώνω τη φούστα και αμέσως της καρφώνω με τη μια όλη την ψωλάρα μου μέσα της. Τρελαίνεται και αρχίζει να με βρίζει.

– Σκίσε με ρε καργιόλη, άνοιξε μου τη μουνάρα, ειναι δικιά σου, γάμα με ρε, τι πούτσο τρώω η πουτανα…

– Σκάσε μωρή θα μας ακούσουν!

– Δε με νοιάζει, σκίσε με, γάμα με…

– Κουμπάρα θα σε κάνω την πουτανα μου. Όποτε γουστάρω θα έρχομαι και θα σε γαμάω.

– Ναι ρε καργιόλη, γάμα με, αχ… χύνω, χύνω, χύνω η πουτανα, χύνω…

μέχρι που δεν άντεξα και άρχισα να χύνω μέσα στη μουνάρα της. Μετά καθίσαμε, ήπιαμε μαζί καφέ, ντύθηκα και πριν φύγω της είπα:

– Κανόνισε… αύριο το πρωί θα έρθω να σου σκίσω και την κωλάρα…

και έφυγα. Περιττό να σας ότι στη δουλειά δεν πήγα.

Share.

Comments are closed.