«Η γυναίκα μου πηγαίνει σε πάρτι για swingers ως ταίρι του αδερφού μου»

0

Την απόφαση της συζύγου του να συμμετέχει σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων (swingers party)περιγράφει ένας άνδρας στη New York Post σημειώνοντας ότι παρόλο που ο ίδιος δεν έχει την επιθυμία να πάει σε τέτοια πάρτι, δεν τον ενοχλεί που το κάνει η γυναίκα του. Ωστόσο, τονίζει ότι επειδή δεν θέλει να την αφήνει μόνη της, καθώς φοβάται μην της συμβεί τίποτα, επέλεξε τον αδερφό του για να τη συνοδεύσει. Την ιστορία του παρουσιάζει η New York Post, με τον ίδιο να αναφέρει πως ήξερε από την αρχή της σχέσης του με τη Rachel ότι έχει ιδιαίτερα γούστα στη σεξουαλική της ζωή, σημειώνοντας παράλληλα πως όσοι μαθαίνουν την ιστορία του δείχνουν να μην τον καταλαβαίνουν.

«Η γυναίκα μου, Rachel κι εγώ έχουμε μια απίστευτα δυνατή και αφοσιωμένη σχέση. Είμαστε «ανοιχτοί» μεταξύ μας, επικοινωνούμε και είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με αυτό που κάνουμε και το τι θέλουμε. Κάθε φορά πρέπει να δίνω εξηγήσεις, όταν μοιράζομαι τις εμπειρίες της σχέση μου με τη γυναίκα μου, επειδή ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Στην πραγματικότητα, έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους να αντιδρούν αρκετά έντονα όταν το ακούνε αυτό. Πιστεύω πως απλά μπορεί να μην καταλαβαίνουν επειδή η κοινωνία τους έχει βάλει κάποια «κλισέ» και πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ένας «σωστός» τρόπος να γίνονται τα πράγματα» αναφέρει ο ίδιος.

«Δεν μοιράζομαι την εμπειρία μου αυτή με πολλούς, κυρίως επειδή δείχνουν να μην καταλαβαίνουν αλλά και για να μην εκθέσω τη σχέση μου, με τη γυναίκα μου. Η Rachel και εγώ είχαμε πάντα μια πολύ δυνατή και νορμάλ σχέση. Παρόλα αυτά, η σεξουαλική της ορμή και οι επιθυμίες της είναι πιο δυνατές και πιο «περιπετειώδεις» από τις δικές μου. Για χρόνια ήμασταν πολύ χαρούμενοι που κάναμε σεξ οι δυο μας. Ωστόσο πριν περίπου ένα χρόνο η Rachel μου είπε πως επιθυμεί να παρευρεθεί σε ένα πάρτι swingers.

Η γυναίκα μου δεν ήθελε μια «ανοιχτή» σχέση, αλλά ήθελε να ζήσει το σεξ και με άλλους ανθρώπους και ήλπιζε ότι θα συμμετείχα κι εγώ σε αυτό. Ωστόσο, για μένα δεν ήταν κάτι που ήθελα καθώς η σκέψη να συμμετέχω σε ένα τέτοιο πάρτι, με έκανε να νιώθω άβολα. Όμως, δεν είχα πρόβλημα η Rachel να συμμετάσχει σε ένα. Στην πραγματικότητα, ήξερα το κατάλληλο άτομο που θα μπορούσα να εμπιστευτώ ότι θα την φρόντιζε. Αυτό το άτομο ήταν ο αδερφός μου, Mike. Αυτός, όπως και η Rachel, του άρεσε να συμμετέχει σε τέτοιου είδους πάρτι. Μάλιστα, όταν ήταν στην τελευταία του μακροχρόνια σχέση πριν χτυπήσει ο Covid-19, έπαιρνε μέρος σε πάρτι για swingers. Μίλησα αρχικά με τη Rachel και μετά με τον αδελφό μου, ο οποίος δεν ήταν απλώς εντάξει με αυτό, ήταν ενθουσιασμένος που επέστρεφε στο swing, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει όταν ήταν ελεύθερος» τονίζει στη συνέντευξή του.

«Για να είμαστε σαφείς, η ιδέα ήταν να παρευρεθούν σε αυτά τα πάρτι ως ψεύτικο ζευγάρι για να αποκτήσουν πρόσβαση επειδή δεν γίνεται για τους ελεύθερους. Οι δυο τους δεν εξέφρασαν καμία επιθυμία να κάνουν σεξ ο ένας με τον άλλον, αλλά να πάνε με άλλα ζευγάρια και άτομα, όταν ήταν εκεί. Η ασφάλεια που ένιωθα για τη Rachel, επειδή ήξερα ότι ο Mike θα την πρόσεχε, ήταν πολύτιμη, καθώς αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανησυχία μου. Στο πρώτο πάρτι που πήγαν ως ζευγάρι, ετοιμάστηκαν και οι δύο στο χώρο μας. Ήπιαμε όλοι μαζί ένα-δυο ποτά και μετά έφυγαν μαζί με ταξί.

Η Ρέιτσελ έφτασε σπίτι γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Ξύπνησα όταν μπήκε στο δωμάτιό μας και μου περιέγραψε την εμπειρία της. Όταν ο Mike και η Rachel έφτασαν στην τοποθεσία, συναναστράφηκαν με άλλα ζευγάρια για λίγο, και στη συνέχεια ο αδελφός μου βρήκε μια γυναίκα και η Ρέιτσελ με ένα άλλο ζευγάρι. Και οι δύο πήγαν σε χωριστά δωμάτια και έκαναν σεξ με τους ανθρώπους που είχαν γνωρίσει. Μετά ήπιαν όλοι μαζί και μιλούσαν» τονίζει ο ίδιος περιγράφοντας τις… πικάντικες λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν.

«Εχουν δει ο ένας τον άλλον χωρίς ρούχα»

Από εκείνο το πρώτο βράδυ, ο Mike και η Rachel συμμετείχαν σε άλλα δύο swinger events. Κάθε φορά ήταν διαφορετικά, αλλά πάντα το ίδιο ωραία. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου έχουν δει ο ένας τον άλλον να κάνει σεξ ή χωρίς ρούχα. Αν και θα προτιμούσα να μην συμβεί αυτό, είναι στην πραγματικότητα μόνο ένα μικρό μειονέκτημα στο όλο σκηνικό και δεν με ενοχλεί τόσο πολύ επειδή δεν υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ τους. Έχω πει σε μερικούς καλούς φίλους για την κατάσταση αυτή και μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει καταλάβει πλήρως. Στην πραγματικότητα, το πρώτο άτομο που το είπα – ο καλύτερός μου φίλος – με κοίταξε σχεδόν σαν να ήταν αηδιασμένος. Με ρώτησε αν πίστευα ότι ξεπερνούσε τα όρια, αλλά όπως του είπα αν έκαναν σεξ ναι, φυσικά, θα ήταν, αλλά είναι συνοδοιπόροι ο ένας του άλλου και αυτό είναι όλο. Τέλος αναφέρει: «Ενώ αυτός και κάποιοι άλλοι φίλοι μου το αμφισβητούν, για μένα, τη Rachel και τον Mike, λειτουργεί και πραγματικά αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία».

Share.

Comments are closed.