Συνωστίζονται οι δισεκατομμυριούχοι για μία θέση στον … πύργο της Πόρσε

0

Στην περιοχή Sunny Beach Isles του Μαϊάμι υψώνεται ένας πύργος εξήντα ορόφων, ο οποίος δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Πρόκειται για το «Porsche Design Tower», ένα κτίριο το οποίο η αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών οχημάτων σχεδίασε και κατασκεύασε σε συνεργασία με την εταιρεία Dezer Development.

Η λογική πίσω από την κατασκευή αυτού του κτιρίου είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων εκείνων των δισεκατομμυριούχων που δεν μπορούν να ζήσουν ούτε λίγα μέτρα μακριά από το αγαπημένο τους σπορ αυτοκίνητο. Το Porsche Design Tower διαθέτει drive-in ασανσέρ (Dezervator), στο οποίο μπαίνει κανείς οδηγώντας το αυτοκίνητό του και ανεβαίνει στο διαμέρισμά του με αυτό.

Η ανταπόκριση των πλούσιων θαυμαστών των πολυτελών αυτοκινήτων ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Μόνο έξι από τις 132 μονάδες του Porsche Design Tower παραμένουν διαθέσιμες προς πώληση και τα εγκαίνια του κτιρίου έγιναν στις 18 Μαρτίου! Ήδη 22 δισεκατομμυριούχοι έχουν αγοράσει διαμερίσματα στο Porsche Design Tower και πολλοί άλλοι … συνωστίζονται για να προλάβουν να αγοράσουν το δικό τους!

Αυτό που παραμένει διαθέσιμο για τους ενδιαφερόμενους είναι το ρετιρέ του πύργου. Εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, διαθέτει δύο πισίνες, σπα, αίθουσα χορού, playroom, movie theater και όλες τις ανέσεις. Διαθέτει, επίσης, τέσσερις θέσεις πάρκινγκ στην ταράτσα με θέα τον ουρανό του Μαϊάμι! Και η τιμή του; Μόλις 32,5 εκατομμύρια δολάρια!

http://www.enikonomia.gr

Share.

Comments are closed.