Η συνεργασία της Swatch με την Blancpain βάζει φωτιά στους λάτρεις της ωρολογοποίας

0

Αυτό το ρολόι Blancpain X Swatch τιμά το Fifty Fathoms της Blancpain, το πρώτο αυθεντικό καταδυτικό ρολόι. Η μπλε κάσα και κορώνα του κατασκευάζονται από υλικό Bioceramic. Η λέξη «Swatch» είναι χαραγμένη στην εξωτερική αριστερή πλευρά της κάσας. Το μεταλλικό καντράν διαθέτει εκτυπώσεις σε αρκετές στρώσεις χρώματος για ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα.
Οι ενδείξεις της ώρας, οι ωροδείκτες και οι λεπτοδείκτες, καθώς και η κλίμακα στη στεφάνη, είναι εμπλουτισμένα με Super-LumiNova® κλάσης Α για εξαιρετική δυνατότητα ανάγνωσης στο σκοτάδι. Η μονοκατευθυντική περιστρεφόμενη στεφάνη Bioceramic στο μπλε χρώμα του ωκεανού και το τζάμι βιολογικής προέλευσης υφίστανται επεξεργασία με αντιχαρακτική επίστρωση.
Ο μηχανισμός μηχανικής κίνησης SISTEM51 είναι ορατός χάρη στο διαφανές τζάμι ζαφείρι και περιλαμβάνει απεικόνιση του Ατλαντικού ωκεανού και του γυμνοβράγχιου Glaucus Atlanticus σε ψηφιακή εκτύπωση. Στην πίσω πλευρά του ρολογιού υπάρχουν πέντε εγχαράξεις που εμπνέουν: PASSION FOR DIVING – LICENCE TO EXPLORE – OCEAN BREATH – PROTECT WHAT YOU LOVE και IMMERSE YOURSELF. Το λουράκι NATO κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα που αφαιρέθηκαν από τη θάλασσα. Το κούμπωμα με ακίδα και οι θηλιές κατασκευάζονται από υλικό Bioceramic.

Share.

Comments are closed.