Μητσοτάκης από Θέρμη: Ολοκληρώνουμε μια σειρά από μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη

0

Στην κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του ΠΑΟΚ καθώς και στα έργα που ταλανίζουν την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως το μετρό, εστίασε ο πρωθυπουργός στη ομιλία του, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Θέρμη. Ο πρωθυπουργός αρχικά ανέφερε ότι «χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σήμερα στη Θέρμη και χάρηκα επίσης όταν πληροφορήθηκα ότι είμαι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που δεν βλέπει τη Θέρμη ως απλό πέρασμα, αλλά αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο με τον δήμαρχο για να δούμε τι μπορούμε ένα κάνουμε για τη βελτίωση της περιοχής. Σήμερα το απόγευμα έχουμε μια πολύ σημαντική συνάντηση με ηγέτες ευρωπαϊκών κρατών, μεταξύ των οποίων ο κ. Όλαφ Σολτς και ο Σαρλ Μισέλ, μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και ότι είμαστε πρωταγωνιστές σε όσα γίνονται Βαλκάνια. Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή».

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποκτήσει το νέο του γήπεδο

Ο Κ. Μητσοτάκης έπειτα αναφέρθηκε εκτενώς στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι «κάθε φορά που κάνω τέτοιες επισκέψεις σκέφτομαι ότι η πρώτη μας μέριμνα είναι να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και για αυτό χαίρομαι που η επίσκεψη συμπίπτει με μια σημαντική αθλητική εξέλιξη, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποκτήσει το νέο του γήπεδο. Είχαμε αναλάβει μια δέσμευση, να ολοκληρώσουμε το προεδρικό διάταγμα για την διαμόρφωση του χώρου της νέας Τούμπας, τηρήσαμε αυτή τη δέσμευση και τώρα είμαι σίγουρος ότι ο επενδυτής θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς, για να γίνει πράξη ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, για όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης».

Ολοκληρώνουμε μια σειρά από μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη

Επιπροσθέτως ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «δεν σταματάμε όμως εδώ, ολοκληρώνουμε μια σειρά από μεγάλα έργα, ξεκινώντας με το μετρό, επίσης ο δρόμος Θέρμη-Γαλάτιστα προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συνεχίζουμε να στρέφουμε το βλέμμα στη Θεσσαλονίκη, με το καθιερωμένο ραντεβού στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, η οποία θα είναι η τελευταία έκθεση πριν τις επόμενες εκλογές». Κλείνοντας επισήμανε ότι «κατά τη διάρκεια της θητείας μας περάσαμε δύσκολες μέρες, αλλά πρέπει να πούμε ένα πράγμα, η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή οικονομικά, στρατιωτικά και γεωπολιτικά, από ότι ήταν πριν τρία χρόνια και ατενίζει το αβέβαιο μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση»

Share.

Comments are closed.