Η νέα συλλεκτική Porsche 911 που όλοι θέλουν

0

Για να γιορτάσει τα γενέθλια του design studio Porsche Design, η περίφημη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει μία ειδική έκδοση της Porsche 911 που, φυσικά, δεν απευθύνεται σε πολλούς (if you know what I mean). Θα υπάρξουν μόλις 750 αντίτυπα της συγκεκριμένης Porsche 911, που θα κυκλοφορήσει σε βαθύ μαύρο χρώμα και με κόστος €185.000, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το μαύρο ήταν το χρώμα του πρώτου προϊόντος της Porsche Design, του Chronograph I. Γι’ αυτό το επιλέξαμε για το μοντέλο της έκδοσής μας. Οι πλατινένιες λεπτομέρειες τονίζουν το μαύρο με παρόμοιο τρόπο με αυτό που γινόταν στο παρελθόν, συν κάποιες προσθήκες από χρώμιο” αναφέρει ο Roland Heiler, Managing Director και Chief Designer του Porsche Design Studio.

Το επετειακό μοντέλο θα φέρει μαύρες επενδύσεις Sport-Tex, προσαρμοζόμενα σπορ καθίσματα 18 κατευθύνσεων και sub-second clock στο dashboard, μαζί με λειτουργίες και δυνατότητες, ίδιες με αυτές που συναντά κανείς στην 911 Targa 4 GTS.

Και το αντίστοιχο ρολόι

Όπως κατά πάσα πιθανότατα γνωρίζεις, η Porsche Design -πέρα από γυαλιά ηλίου, πολυτελείς κονδυλοφόρους και άλλα αξεσουάρ- ειδικεύεται και στους χρονογράφους. Έτσι, για κάθε κάτοχο του καινούριο συλλεκτικού αυτοκινήτου, θα υπάρχει δώρο και ένα αντίστοιχο ρολόι. Στο πίσω μέρος της κάσας του θα αναγράφεται ο μοναδικός αριθμός του αμαξιού, ενώ θα διαθέτει δίγλωσση ένδειξη ημερομηνίας και το σύγχρονο λογότυπο της Porsche Design. Παράλληλα, το brand σχεδιάζει το επαναλανσάρισμα του αυθεντικού Chronograph 1 – 1972 Limited Edition, με το ιστορικό λογότυπο και τις κλασικές γραμματοσειρές, που θα βγει σε μόλις 500 αντίτυπα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες που αφορούν την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. https://esquire.com.gr

Share.

Comments are closed.