Ξέφρενο «πάρτι» στο Λίβερπουλ, δάκρυσε ο Κλοπ

0

Το «πάρτι» είχε ξεκινήσει από το γκολ-πέναλτι του Γουίλιαν. Απλά το σφύριγμα της λήξης στη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί στο Ανφιλντ, αλλά και σε κάθε γωνιά της γης που υπάρχουν φίλοι της Λίβερπουλ.

Μετά από 30 χρόνια αναμονής η ομάδα του Μερσεϊσάιντ πανηγυρίζει από τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/06) την κατάκτηση του 19ου τίτλου της, πρώτου μετά από το 1990.

Η υπομονή των οπαδών, αλλά και των ανθρώπων που έχουν περάσει μέσα από την ομάδα, ήταν πολύ μεγάλη κι όπως γίνεται αντιληπτό με το που τελείωσε το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Οι φίλαθλοι έκαναν τη νύχτα μέρα στο Λίβερπουλ, ανάβοντας εκατοντάδες καπνογόνα κι αψηφώντας τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που πρέπει να τηρούνται μετά την πανδημία του κορωνοϊού έγιναν ένα κουβάρι΄από τις αγκαλιές.

Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας «You never walk alone», με τους παίκτες και τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνουν το ίδιο από το ξενοδοχείο όπου όλοι μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πρωτομάστορας της μεγάλης επιτυχίας των «κόκκινων», με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ο Κλοπ σε όλο του το μεγαλείο αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στους Κένι Νταλγκλίς και Στίβεν Τζέραρντ, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

«Είναι εκπληκτικό να κατακτάς το πρωτάθλημα με αυτό τον σύλλογο. Είναι για σένα Κένι (σ.σ. Νταγκλίς) που ήσουν δίπλα στα παιδιά και για τον Στίβι (σ.σ.Τζέραρντ) που ξέρω ότι προσπάθησε να τα καταφέρει στην εποχή του και πανηγυρίζει που το πετύχαμε εμείς τώρα» τόνισε αρχικά ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Νιώθω ανακούφιση μετά τους τρεις μήνες διακοπής, δεν ξέραμε πώς θα επιστρέψουμε. Απόψε είναι για όλο τον κόσμο, μείνετε σπίτι να πανηγυρίσετε, όλοι μαζί θα το πανηγυρίσουμε. Είμαι περήφανος για όλο το τιμ μου. Ηταν ένα τρομερό ταξίδι από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Είδαμε όλοι μαζί το παιχνίδι με τους παίκτες, θα το απολαύσουμε σήμερα, είναι περισσότερο απ’ ότι θα μπορούσα να ονειρευτώ.»

Share.

Comments are closed.