Γιούργκεν Klopp: «Θα εκδικηθούμε για τον περσινό τελικό»

0

Έναν χρόνο πριν, μετά την ήττα από τη Real Madrid στον τελικό του Champions League, οι παίκτες του Γερμανού συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια του Olimpiyskyi, στο Κίεβο, και έδωσαν μια «ιερή» υπόσχεση: ότι αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Δώδεκα μήνες μετά, επέστρεψαν δριμύτεροι, απέκλεισαν με μυθικό τρόπο την Barcelona και πέρασαν στον τελικό του Champions League, με τον Jurgen Klopp να υποστηρίζει πως οι παίχτες του είναι έτοιμοι να γράψουν ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

«Πέρυσι, μετά την ήττα στο Κίεβο, νιώσαμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε εδώ. Δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό που είχε γίνει, δεν ήταν δυνατό κάτι τέτοιο. Τώρα, έχουμε μια ακόμα ευκαιρία και δεν πρόκειται να την αφήσουμε έτσι. Θα παλέψουμε για αυτήν, ότι και να λένε για εμένα και τους χαμένους τελικούς μας» και συνέχισε λέγοντας:  «Τα δάκρυα στα μάτια τους… Το club αυτό σε «αγγίζει» όπως κανένα άλλο. Νιώθεις πάρα πολλά, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο και για να είμαι ειλικρινής, δε ξέρω αν θα συμβεί ξανά. Τους είπα πριν το ματς πως είναι αδύνατο αλλά όχι για αυτούς. Πίστεψαν στην ευκαιρία τους, δείξανε πως έχουν νοοτροπία «γιγάντων» και είναι πια έτοιμοι να γράψουν τη δική τους ιστορία στη Μαδρίτη», ολοκλήρωσε ο 51χρονος.

Share.

Comments are closed.