Με ποιο μοντέλο στοχεύει η Opel στην καρδιά μας;

0

Από το φθινόπωρο τα νεότερα. Τότε θα λανσάρει η Opel το νέο Crossover με την ονομασία Grandland X, που θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη ενός από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, δηλαδή του νέου Peugeot 3008. Ωστόσο το γερμανικό μοντέλο θα διαθέτει εντελώς αυτόνομο χαρακτήρα, όπως φαίνεται και από τα πρώτα ψηφιακά σκίτσα ανεξάρτητων σχεδιαστών.

Το Grandland X θα πλασαριστεί στη μικρομεσαία κατηγορία και θα διαθέτει παρόμοιες εξωτερικές διαστάσεις με το VW Tiguan, αν και εκτιμάται ότι οι τιμές του θα είναι ελαφρά χαμηλότερες και θα ξεκινούν στο εξωτερικό από περίπου 23.000 ευρώ. Ταυτόχρονα υπόσχεται μεγάλη ευρυχωρία για τους επιβάτες του και έναν οικογενειακών προδιαγραφών χώρο αποσκευών.

Μία εικόνα του νέου μοντέλου μας δίνει η περιγραφή του από τη Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel, Τίνα Μίλερ: «Το όνομα Opel Grandland X αντιπροσωπεύει έναν περιπετειώδη τύπο, που είναι πάντα έτοιμος, να ανακαλύψει κάτι καινούριο, στην πόλη και στην περιφέρεια. Το νέο μας μοντέλο Crossover έχει φανταστική εμφάνιση και θα φροντίσει, να ενθουσιάσει νέους πελάτες για τη μάρκα Opel».

Σύμφωνα με την φράου Μίλερ, το Opel Grandland X συνδυάζει τις συγκρατημένες εξωτερικές διαστάσεις της μικρομεσαίας κατηγορίας με τα πλεονεκτήματα ενός SUV, δηλαδή την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, την ευκολότερη πρόσβαση και αποβίβαση και την εξαιρετική ορατότητα.

Ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της Opel κρίνεται απολύτως δικαιολογημένος. Η γερμανική μάρκα πέρασε μία πολύ δύσκολη φάση αναδιάρθρωσης μετά από μία μακρά περίοδο ζημιογόνων χρήσεων και τώρα επανήλθε στην κερδοφορία χάρη σε μία ανεπανάληπτη προϊοντική αναβάθμιση. Αυτή θα ενταθεί και τα επόμενα χρόνια, οπότε θα λανσάρει η μάρκα με σήμα τον κεραυνό 29 νέα μοντέλα μέχρι το 2020.

http://www.gazzetta.gr

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.