Η Peugeot κατέκτησε τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες B-SUV και C-SUV με τα 2008 και 3008 αντίστοιχα

0

Η Peugeot συνεχίζει την ανοδική της πορεία και τον πρώτο μήνα του 2024. Κατακτώντας τη δεύτερη θέση στις συνολικές ταξινομήσεις τον Ιανουάριο, με μερίδιο αγοράς 10,4% και 1.421 οχήματα (επιβατικά και επαγγελματικά), αποδεικνύει ότι αποτελεί μάρκα με σημαντική παρουσία στα αυτοκινητικά δρώμενα.
Στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV βρέθηκε το Peugeot 2008, με μερίδιο αγοράς 18,6%. Το μοντέλο διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid .
Το Peugeot 3008 κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV με μερίδιο 15,2%. Αντίστοιχη είναι η θέση και στο βάθρο των εταιρικών πωλήσεων, με ποσοστό 18,4%. Πρωτιά σημείωσε η Peugeot και στην κατηγορία των Plug-in Hybrid (PHEV) καταλαμβάνοντας μερίδιο 12,6%.
Αντίστοιχα, πρωτιές κατέγραψε η Peugeot και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), όπου, στην κατηγορία των κλειστών VAN κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με 21,7% μερίδιο αγοράς και με το Partner να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών van με ποσοστό 33,6%.

Share.

Comments are closed.