Ένα βιβλίο που θα καταπλήξει τους συλλέκτες και τους λάτρεις των Rolex σε όλο τον κόσμο

0

Ο εκδοτικός οίκος Assouline ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου πολυτελούς βιβλίου αφιερωμένου σε μερικά από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του θρυλικού οίκου ωρολογοποιίας Rolex.
Με τίτλο “Rolex: The Impossible Collection”, αυτή η πολυτελής έκδοση είναι γραμμένη από την Fabienne Reybaud,την διακεκριμένη συντάκτη που ειδικεύεται στον κόσμο της πολυτέλειας, ιδίως στο κόσμημα και την ωρολογοποιία.
Το βιβλίο εξερευνά την ιστορία και το όραμα του ιδρυτή της Rolex, Hans Wilsdorf, ο οποίος το 1905 ξεκίνησε μία αποστολή να δημιουργήσει ρολόγια χειρός που δεν ήταν μόνο ακριβή αλλά κομψά και ανθεκτικά. Αυτή η αφοσίωση οδήγησε στην απόκτηση του Swiss Certificate of Chronometric Precision το 1910, ένα σημαντικό ορόσημο για τον τομέα της ωρολογοποιίας.
Το βιβλίο παρουσιάζει 100 εξαιρετικά ρολόγια Rolex, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μοντέλων που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί σε έντυπη μορφή. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει το πρώτο Oyster Perpetual από το 1931, το Explorer που φορούσε ο Sir Edmund Hillary κατά τη διάρκεια της αποστολής του στο Everest και το Submariner που πρωταγωνίστησε σε μια ταινία James Bond.
Η Reybaud, με την εκτεταμένη εμπειρία της, συμπεριλαμβανομένης της 25χρονης θητείας της στη Le Figaro, φέρνει την τεχνογνωσία της σε αυτό το βιβλίο των 196 σελίδων, το οποίο περικλείεται σε μία πολυτελή θήκη με μεταλλική πλάκα και κοστίζει 1.200 δολάρια.
Αυτός ο τόμος από την Ultimate Collection ελπίζει να καταπλήξει τους συλλέκτες και τους λάτρεις των ρολογιών σε όλο τον κόσμο.

Share.

Comments are closed.