16 χαρακτηριστικά του παραδοσιακού τζέντλεμαν

0

Την εποχή που ζούμε με όλα αυτά τα dating apps και τις επιλογές επικοινωνίας σαν να έχει χαθεί λιγάκι η μπάλα με το παραδοσιακό, ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να είναι πιο εύκολο πια να βρεις κάποια μέσα από κάποια εφαρμογή αλλά έχεις σκεφτεί πόσο πιο ιντριγκαδόρικο θα ήταν αντί να τα πείτε όλα μέσα από μηνύματα και inbox, να βγαίνατε μερικά ραντεβού;

Και μιλώντας για ραντεβού, να ξέρεις ότι κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει τους καλούς σου τρόπους και θα της κάνει καλή εντύπωση το να δείξεις πως είσαι ένας σωστός κύριος και ότι την αντιμετωπίζεις με σεβασμό. Κοινώς σε θέλει τζέντλεμαν. Πώς ορίζεται όμως ο σύγχρονος ιππότης;

Ακολουθούν τα 16 χαρακτηριστικά του άντρα τζέντλεμαν, που πάντα θα γοητεύουν τις γυναίκες.

> Προσέχει την υγιεινή του και φροντίζει πάντα να έχει για παράδειγμα καθαρά νύχια ή να τριμάρει τις ενοχλητικές τρίχες που ξεπροβάλλουν απ’ τη μύτη του.

> Ξέρει πώς να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική του ζωή, χωρίς να καυχιέται.

> Δεν θα στείλει ποτέ “LOL” αλλά θα γελάσει πραγματικά και δυνατά.

> Δεν θα μείνει στα μηνύματα με μια κοπέλα που τον ενδιαφέρει γιατί ξέρει ότι όταν τα λόγια είναι περισσότερα απ’ τις πράξεις καταντά βαρετό.

> Όταν ενδιαφέρεται για μια γυναίκα δεν θα κάτσει να περιμένει τρεις ημέρες για να την πάρει τηλέφωνο. Θα την πάρει αμέσως και θα της προτείνει να βγουν για φαγητό. Θα διαλέξει ένα ωραίο κρασί, γιατί το κατέχει το θέμα, και μετά θα φροντίσει να την γυρίσει με ασφάλεια στο σπίτι της.

> Αν θέλει να τη ξαναδεί θα της το πει ή τουλάχιστον δεν θα της αφήσει αμφιβολίες για το αν κύλησε ωραία η βραδιά. Αντίστοιχα αν δεν «ψήνεται» δεν θα της δώσει ψεύτικες ελπίδες ώστε να χαραμίσει τον χρόνο της σκεπτόμενη τι θα μπορούσε να γίνει μεταξύ τους.

> Διαβάζει βιβλία και εφημερίδες και έχει άποψη σχεδόν για τα πάντα, γνωρίζοντας όμως ότι δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι μαζί του. Για την ακρίβεια, απολαμβάνει όταν μια γυναίκα διαφωνεί με κάποιες απόψεις του γιατί αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει ένας ζωντανός, ενδιαφέρων διάλογος.

> Ανοίγει την πόρτα στη γυναίκα που συνοδεύει και θα της κρατήσει το παλτό, όχι γιατί θεωρεί το γυναικείο φύλο αδύναμο αλλά γιατί του αρέσει να δείχνει πως νοιάζεται για τους ανθρώπους γύρω του.

> Σίγουρα στο μυαλό του μπορεί να είναι το σεξ αλλά εκείνο που θέλει πρώτα είναι να κατακτήσει το μυαλό της, γιατί ξέρει πως άμα πετύχει αυτό μετά το «κάστρο» έχει πέσει.

> Εκτιμά μια γυναίκα που δείχνει ότι νοιάζεται γι’ αυτόν αλλά δεν θέλει να τον φλερτάρει. Θέλει εκείνος να έχει τα ηνία στο φλερτ και δεν έχει ανάγκη να τον «κυνηγούν». Εννοείται πως δεν θα γίνει «σκυλάκι» καμιάς γυναίκας όσο κι αν του αρέσει.

> Δεν δείχνει και δεν θέλει να δείχνει πατέρας ή σωτήρας. Απλά ψάχνει για μια σύντροφο που μπορεί να πολεμήσει και μόνη τους «δράκους» της, μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της και μαζί να πορευτούν.

> Αναζητά για μια γυναίκα που δεν τον έχει ανάγκη αλλά τον θέλει πραγματικά, όχι για τα λεφτά του ή για να της κάνει ένα παιδί απλά και μόνο γι’ αυτό που ο ίδιος είναι.

> Έχει καριέρα, χόμπι, οικογένεια και στενούς φίλους και ξέρει πώς να ψήνει μια μπριζόλα, χωρίς να τον φοβίζει στο ελάχιστο μια γυναίκα που είναι σαν και αυτόν. Ίσα – ίσα που θα την θέλει περισσότερο.

> Έχει πάρει τον χρόνο που χρειαζόταν για να τα βρει με τον εαυτό του και να κατανοήσει τον χαρακτήρα του. Είναι ένας άντρας ειλικρινής με τον εαυτό του αλλά και με τους ανθρώπους γύρω του.

> Νιώθει τόσο περήφανος για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη γυναίκα του δίπλα του όσο και με τη δουλειά του ή την εμφάνισή του.

> Δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό παιδί. Βασικά δεν είναι παιδί. Είναι άντρας. Και ως ισχυρός άντρας ψάχνει αντίστοιχα για μια σπουδαία γυναίκα, κάποια που μοιράζεται μαζί του κοινές αξίες και που ίσως έχει να του διδάξει μερικά πράγματα για τη ζωή. Είναι πρόθυμος να περιμένει και να προσπαθήσει για να κερδίσει μια τέτοια γυναίκα, αλλά δεν εφησυχάζει αν γίνει αυτό. Περιμένει κι από εκείνη να είναι το ίδιο έξυπνη για να καταλάβει πως και αυτή με τη σειρά της πρέπει να προσπαθεί συνεχώς.

Share.

Comments are closed.