Η Porsche δημιούργησε ενα χειροποίητο ρολόι για τους ιδιοκτήτες της νέας Porsche 718 Spyder RS

0

Το νέο 718 Spyder RS, το πιο ισχυρό roadster της Porsche, συνοδεύεται από ένα ειδικό μπόνους μόνο για συλλέκτες. Το στούντιο σχεδιασμού της μάρκας μόλις αποκάλυψε ένα νέο ρολόι χειρός που είναι διαθέσιμο μόνο στους αγοραστές του νέου αυτοκινήτου. Το νέο ρολόι Chronograph 718 Spyder RS είναι εξίσου επιθετικό με το μοντέλο που συνοδεύει. Το τρομερό αυτοκίνητο μοιράζεται ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με το Cayman GT4 RS με κλειστή οροφή, συμπεριλαμβανομένου ενός εξακύλινδρου κινητήρα 4,0 λίτρων που μπορεί να αποδώσει 493 άλογα.
Χειροποίητο στο εργοστάσιο ρολογιών της Porsche στην Ελβετία, το ρολόι Chronograph 718 Spyder RS έχει κομψή, αεροδυναμική σχεδίαση και ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το ομώνυμο αυτοκίνητο. Μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ανάλογα με το γούστο του χρήστη μέσω του διαμορφωτή ρολογιών Porsche Design, ακριβώς όπως το αδελφό του, τετράτροχο μοντέλο.
Η ελαφριά κάσα και η στεφάνη είναι διαθέσιμα σε φυσικό ή μαύρο τιτάνιο και μπορούν να συνδυαστούν είτε με ταχύμετρο είτε με καντράν λεπτών. Το χρωματιστό δαχτυλίδι μεταξύ στεφάνης και καντράν μπορεί επίσης να διαθέτει απόχρωση που θα επιλέξετε μεταξύ πολλών ιστορικών χρωμάτων της Porsche.
Το μαύρο καντράν άνθρακα διαθέτει, φυσικά, μια πλειάδα αναφορών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για παράδειγμα, η ένδειξη μηχανικής ταχύτητας στις 9:00 διαθέτει σχέδιο καρό σημαίας και επιγραφή «Spyder RS»,. Οι υπομετρητές αναγράφουν επίσης «Flyback», «M» για λεπτά και «H» και ώρες.
Το πίσω μέρος του χρονογράφου έχει ήδη χαραγμένη την επιγραφή «RS», μπορεί ωστόσο να προσαρμοστεί περαιτέρω με εξατομικευμένο κείμενο έως και 12 χαρακτήρων. Συμπληρωματικά, το ρολόι μπορεί να συνδυαστεί με μαύρο δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ από τιτάνιο. Και οι δύο επιλογές διαθέτουν μηχανισμό γρήγορης αλλαγής και πτυσσόμενο κούμπωμα με ωστήρες που ταιριάζουν με το χρώμα της κάσας. Με τιμές που ξεκινούν από 9,500 ευρώ, οι ιδιοκτήτες 718 Spyder RS μπορούν να παραλάβουν το το νέο ρολόι Chronograph 718 Spyder RS από τα κέντρα της Porsche και τα καταστήματα Porsche Design. Οι συλλέκτες θα λάβουν επίσης μια πλακέτα με τον αριθμό μοντέλου και μια πολυτελή συσκευασία αποθήκευσης του ρολογιού τους.

Share.

Comments are closed.