Ντι Κάπριο – Καρντάσιαν: Το FBI τους ανέκρινε για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς παγκοσμίως

0

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, η είδηση ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κιμ Καρντάσιαν εξετάζονται από το FBΙ. Σύμφωνα με τη Guardian, αφορμή στάθηκαν οι διασυνδέσεις τους με τον Τζο Λόου, Μαλαισιανό χρηματιστή και καταζητούμενο από τις αρχές για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο.
Το Bloomberg αποκάλυψε προηγουμένως, άγνωστες λεπτομέρειες από έγγραφα του FBI, στα οποία αναφέρεται πως ο ηθοποιός είχε ανακριθεί το 2018 για τη σχέση του με τον καταζητούμενο σε μία υπόθεση ξεπλύματος χρήματος άνω των 4,5 δισ. δολαρίων που αποσπάστηκε από το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Μαλαισίας.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι ο Ντι Κάπριο γνώρισε τον Λόου σε ένα νυχτερινό κέντρο το 2010 και στη συνέχεια ανέπτυξαν στενή σχέση. Μάλιστα, είχαν μπει σε συζητήσεις για πιθανή επένδυση ύψους 1 δισ. δολαρίων στην παραγωγή περισσότερων κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και για ένα θεματικό πάρκο της Warner Bros. στην Ασία. Οι δύο άνδρες φαινόταν, ότι όχι μόνο είχαν μεγάλη οικειότητα, αλλά είχαν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο καταζητούμενος είχε χρηματοδοτήσει την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Ντι Κάπριο, ενώ ο ίδιος είχε κάνει στον ηθοποιό αρκετά πολυτελή δώρα.
Οι New York Times ανέφεραν το 2018, ότι ο Ντι Κάπριο είχε επιστρέψει τα δώρα στις αρχές μετά από έρευνες. Το δημοσίευμα του Bloomberg αποκάλυψε επίσης πως το FBI είχε συνομιλήσει και με την Κιμ Καρντάσιαν σχετικά με τη σχέση της με τον Λόου.Ανάμεσα σε όσα κλήθηκε να απαντήσει η διάσημη τηλεπερσόνα, μίλησε και για τη συνάντησή της με τον Λόου και τα πάρτι στο Λας Βέγκας με τον επιχειρηματία να δίνει στον τότε αρραβωνιαστικό της, Κρις Χάμφρις, 100.000 δολάρια ΗΠΑ. Ανάμεσα σε όσα είπε, ανέφερε ότι κατά το παρελθόν είχε παίξει στο καζίνο με χρήματα που της έδωσε ο Λόου.

Share.

Comments are closed.