Εγγύηση επιτυχίας τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «Αργυριάδου – Παπαδοπούλου» στην Ορεστιάδα

0

Η αναγνώριση της δουλειάς και της αγάπης για τα παιδιά που αναζητούν μια ζεστή για τα βήματα τους στον κόσμο των ξένων γλωσσών, είναι αυτή που δημιουργεί δεδομένα και πυλώνες στον κόσμο των φροντιστηρίων. Συνάμα οι επιτυχίες των μαθητών είναι αυτές που καθορίζουν την πορεία ενός φροντιστηρίου.
Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «Αργυριάδου – Παπαδοπούλου» καθιερώθηκαν πλέον ως το πολύ καλό φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην αγαπημένη μας Ορεστιάδα και οχι μόνο. Με την εκπαιδευτική φιλοσοφία που προσφέρουν και την πλήρη κάλυψη ολων των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών οσον αφορά την εκμάθηση ξένης γλώσσας ( Αγγλικά, Γερμανικά, Τουρκικά) και με τους εξειδικευμένους καθηγητές, εισάγουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της ξένης γλώσσας.
Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για ολους τους μαθητές μας. Ενδιαφερόμαστε για κάθε μαθητη ξεχωριστά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς ωστε να τους κρατάμε ενήμερους για την επίδοση αλλά και την συμπεριφορά και γενική εικόνα των παιδιών.
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Μας συγκινεί η αγάπη του κόσμου και μας γεμίζει με ευθύνες για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΩΝ «ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ». ΟΡΕΣΤΟΥ 40 Α / ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΥΚΩΝΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Οι εγγραφές για το νέο εκπαιδευτικό ετος 2021-2022 έχουν ξεκινήσει( καθημερινά 11 με 1 το μεσημέρι και 7 με 9 το βράδυ. Ανυπομονούμε να ξαναδούμε όλους τους παλιούς μας μαθητές και να γνωρίσουμε τους νέους.

Share.

Comments are closed.