Αποκαλύπτεται το νέο DS 7

0

Το DS 7 Crossback κατάφερε να διακριθεί για τους απαράμιλλους εσωτερικούς του χώρους, την ασυναγώνιστη φινέτσα και την τεχνολογία αιχμής. Σήμερα ο χαρακτήρας του νέου DS 7 τονίζεται ιδιαίτερα από τις σημαντικές αλλαγές τόσο στο εμπρός όσο και πίσω μέρος.
Το νέο εμπρόσθιο τμήμα, ξεχωρίζει με πιο έντονες γραμμές που αναπτύσσουν την ισορροπία, ενώ η φωτιστική υπογραφή αναπτύσσεται με τους λεπτούς προβολείς DS Pixel Led 3ης γενιάς και των φώτων ημέρας. Από την άλλη, τα πιο λεπτά πίσω led φώτα έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και έχουν πλέον σκούρο μεταλλικό φινίρισμα. Το καπό στο πορτμπαγκάζ έχει επανασχεδιαστεί με πιο έντονες γραμμές, ενώ το όνομα «DS AUTOMOBILES» αντικαθιστά το «Crossback» και υπογράφει πλέον το πίσω μέρος του νέου DS 7.
Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών. Οι επενδύσεις των εσωτερικών χώρων δημιουργούν ένα περιβάλλον που θα κάνει την κάθε διαδρομή ξεχωριστή. Η απόλυτη φινέτσα προσφέρεται με δύο χρώματα δέρματος Nappa (Basalt Black και Pearl Grey).
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε η μάρκα να έχει τις χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην Ευρώπη, ενώ διαθέτει και τίτλους στο πρωτάθλημα της Formula E.
Προσφέρει διάφορα είδη κινητήριων μονάδων, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης γκάμας που αποτελείται από τρία plug-in υβριδικά σύνολα, με 225, 300 και 360 ίππους. Το νέο DS 7 E-TENSE 225 διαθέτει κινητήρα βενζίνης PureTech 180 και ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων που τοποθετούνται στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, με μετάδοση της κίνησης στους δύο τροχούς.
Το νέο DS 7 E-TENSE 4×4 300 και το νέο DS 7 E-TENSE 4×4 360 παρουσιάζονται ως οι τετρακίνητες προτάσεις της εταιρείας, με κινητήρα PureTech 200 καθώς και ηλεκτρικούς κινητήρες 110 και 112 ίππων σε κάθε άξονα. Μια νέα μπαταρία 14,2 kWh προσφέρει έως και 81 χιλιόμετρα αυτονομίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων στον αστικό κύκλο WLTP, ενώ στο μικρό κύκλο και πάλι η αυτονομία είναι κορυφαία, καθώς φτάνει τα 65 χιλιόμετρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου δύο ώρες σε Wallbox 7,4 kW. Το νέο DS 7 κατασκευάζεται στο Mulhouse (Γαλλία) για όλες τις αγορές, εκτός Κίνας (για την κινέζικη αγορά, το μοντέλο συναρμολογείται στο Shenzen). Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2023.

Share.

Comments are closed.