ΠΑΟΚ: Ολοι στην αποστολή για Αθήνα

0

Ο Δικέφαλος μετακομίζει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για ν’ αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ. Μετά το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη την πορεία του στα Play Offs της Super League Interwetten.
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας αφορούσε την ενεργοποίηση των παικτών ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δρομικές ασκήσεις, rondo, τουρνουά τριών ομάδων και στο φινάλε δουλειά στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.
Για τις δύο αυτές αναμετρήσεις ο μόνος που δεν είναι ιατρικά έτοιμος είναι ο Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και συνεχίζει την πορεία του προς την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:
Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Share.

Comments are closed.