Μαξίμου: Κλίμα «γόνιμου διαλόγου» με τους πολιτικούς αρχηγούς

0

Ο γόνιμος διάλογος και η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αποτελούν σταθερή επιδίωξη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Το κλίμα αυτό, παρά τις επιμέρους διαφορές, αποτυπώθηκε και στις ουσιαστικές συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, που ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν σήμερα με τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 09:30, και ακολούθως τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη στις 10:30.

Χθές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, την πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα και ζήτησε τις προτάσεις τους.

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική

Share.

Comments are closed.