«Βόμβες» ΠΑΟΚ: «Αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, κέρδισε η ανομία»!

0

Η 17η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προσπερνά τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία μετά την ήττα του δικέφαλου στο ντέρμπι με τον Άρη και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Παναθηναϊκού.

Όπως μάλιστα σχολίαζαν οι «ασπρόμαυροι» μετά το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι: «Προτιμήσαμε να απέχουμε από τις αηδιαστικές πρακτικές του Ολυμπιακού και αντί για τα χθεσινά λάθη που ο κ. Παπαπέτρου δεν είδε και πολύ περισσότερο ο κ. Μανούχος δε διόρθωσε, να επικεντρωθούμε στην αυτοκριτική και την διόρθωση των δικών μας λαθών», ενώ στον ΠΑΟΚ αναρωτιούνται αν σε αυτή την αγωνιστική που καλώς έγινε κανονικά και δεν συνεχίστηκε η αποχή των διαιτητών, θα υπάρξουν πάλι μηνύσεις, αυτόφωρα κι επιθέσεις σε διαιτητές, αιτήματα για διακοπή πρωταθλήματος, αλλά και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις.

Παράλληλα στο δικέφαλο πήραν και θέση για τη διαιτησία του Γκεστράνιους στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός λέγοντας: «Η αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, με τα δυο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν θα σχολιαστούν άραγε από την ΚΕΔ και τον κ. Χούμπελ; Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το bullying και η ανομία κέρδισε σήμερα»

Share.

Comments are closed.