Αποθέωση για τους νταμπλούχους σε Λευκό Πύργο και Αεροδρόμιο

0

Ο ΠΑΟΚ ζει μοναδικές στιγμές, λαμπρές, ονειρεμένες, βγαλμένα από την πιο τρελή φαντασία του πιο αισιόδοξου φίλου του. Μετά το αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησε, πήρε και το Κύπελλο, πετυχαίνοντας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του.  Ένα ατελείωτο πάρτι στήθηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα του Φέλιξ Τσβάιερ από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, το το οποίο ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, συνεχίστηκε στο αεροδρόμιο κατα την αφιξη της αποστολής και ολοκληρώθηκε και πάλι στον Λευκό πύργο, οταν η εμφανιστηε αποστολή με το κύπελλο πάνω στο λεοφωρειο.

Mε το που έφτασε το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟΚ στον Λευκό Πύργο, η νύχτα έγινε μέρα από τους οπαδούς των νταμπλούχων, που αποθέωσαν τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τον Ιβάν Σαββίδη, που ύψωσε στον ουρανό της Θεσσαλονίκης το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου, έστησαν ένα μεγάλο πάρτι μαζί με τους ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων, που απολάμβαναν την κάθε στιγμή, συμμετέχοντας ενεργά στα συνθήματα των φίλων του ΠΑΟΚ, από την οροφή του λεωφορείου.  Παnτού χαρούμενα και ευτυχισμένα πρόσωπα, όλοι ζούσαν κάτι μοναδικό, ιδιαίτερο, πρωτόγνωρο για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Share.

Comments are closed.