Canna Bar και στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης

0

Στο δρόμο της Μ. Αλεξάνδρου στην περιοχή των Αμπελοκήπων επισκεφθήκαμε το δεύτερο Canna Bar της πόλης, το οποίο έχει προϊόντα με μία δόση.. κάνναβης!

Της Μαρίας Γερμαντζίδου

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Δεκέμβρη στο κέντρο της πόλης, συγκεκριμένα στα Άνω Λαδάδικα, όπου πλήθος κόσμου δοκίμασε τα ροφήματα και κοκτέιλ, αφήνοντας τους πελάτες ευχαριστημένους, μιας και δοκίμασαν κάτι πρωτόγνωρο.

Ο μάνατζερ της αλυσίδας, Αθανάσιος Μαστορής, δήλωσε πως »Σκοπός είναι να επεκταθούμε σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το μαγαζί που βρισκόμαστε εδώ και μιλάμε, είναι το δεύτερο. Για την ακρίβεια, πρωταρχικός στόχος είναι να επεκταθούμε στη Θεσσαλονίκη με άλλα 6 καταστήματα και μετά να φύγουμε προς Αθήνα, νησιά, Πελοπόννησο, Στερεά και Δυτική Ελλάδα».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, ποτό, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Μέλος αυτής της νέας αγοράς αποφάσισε να γίνει ο Διονύσης Σαρμαζανίδης, διευθυντής και μέτοχος εταιρείας της «Cannatec Greece», θυγατρικής του ομίλου «Golden Greece Holdings”, ο οποίος είναι κι αυτός που διαχειρίζεται τη φαρμακευτική κάνναβη στην χώρα.  Τα προϊόντα που υπάρχουν είναι τσάι, καφές-ο οποίος είναι δικής τους παραγωγής-μπίρα και κοκτέιλ με μία δόση.. ελαίου κάνναβης. Όπως δήλωσε ο μάνατζερ των καταστημάτων, πρόκειται για ένα κανονικό καφέ μπαρ, χωρίς να υπάρχει κάποια παράνομη ουσία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και εσωτερικός χώρος

Η γεύση του καφέ αλλάζει ελάχιστα. Ο επισκέπτης θα νιώσει μία πίκρα, διότι από τη φύση του ο καφές είναι πικρός, αλλά με τη δόση του ελαίου, θα νιώσει λίγη περισσότερη πικρίλα. Αφού τελειώσει τον καφέ, θα νιώσει μία αίσθηση χαλαρώματος, αυτό που κάνει δηλαδή η φαρμακευτική κάνναβη. Περιλαμβάνει θεραπευτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών των σπόρων κάνναβης (Cannabis Sativa). Ο καφές Cannabissimo coffee, είναι 100% φυσικός και νόμιμος, ενώ η περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι μέχρι 0,2% σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το μεγάλο προϊόν της εταιρίας είναι το τσάι της κάνναβης, το οποίο έρχεται κατευθείαν από τον αγρό φρέσκο, κομμένο, ξεραίνεται και σερβίρεται στον πελάτη. Μ’αυτό ο πελάτης μπορεί να νιώσει πιο έντονα τη γεύση και τη μυρωδιά του φυτού. Οπότε, εάν κάποιος επιλέξει τον δρόμο του τσαγιού, τα θεραπευτικά οφέλη της κάνναβης CBD κανναβιδιόλης με ευεργετική δράση, θα χαρίσουν ευεξία και χαλάρωση.

Επίσης, ο μάνατζερ δήλωσε πως » Τέλη Μαρτίου βγαίνει η δική μας μπίρα κάνναβης, ελληνικής παραγωγής, διότι μέχρι στιγμής παίζουμε μόνο με εισαγωγής. Άρα, θα είμαστε η πρώτη εταιρία που θα βγάλει δική της μπίρα, μπίρα κάνναβης και κανονική, πχ μαύρη».

Στην αρχή αντιμετώπισαν μία δυσπιστία από τους πολίτες. Το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο, ώστε να εξηγεί τι συμβαίνει με τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης. Το κατάστημα επισκέπτονται άνθρωποι που πάσχουν από αϋπνία, στρες και άγχος και σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η φαρμακευτική κάνναβη, βοηθά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων.

Όπως αποκάλυψε στο wepost.gr ο Αθανάσιος Μαστορής, η εταιρία ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση στη Β. Ελλάδα, από την έναρξη των μνημονίων και μετά, ύψους 425 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα γίνει στο Κιλκίς. Και τι θα είναι; Το μεγαλύτερο πάρκο κάνναβης, το οποίο θα είναι επισκέψιμο. Θα περιλαμβάνει όλη την επεξεργασίά της κάνναβης, από το χωράφι που βγει έως το ράφι που θα τυποποιηθεί, ώστε οι επισκέπτες να δούνε όλη τη διαδικασία.

Share.

Comments are closed.