Κύκλοι Σαββίδη: Εντελώς ανυπόστατα τα περί συνάντησης με τον Θεοδωρικάκο

0

«Ο κ. Σαββίδης δεν γνωρίζει τον κ. Θεοδωρικάκο και ουδέποτε έχει επικοινωνήσει ή συναντηθεί μαζί του. Κατά συνέπεια τα όσα αναφέρονται σε σημερινό δημοσίευμα για συνάντηση των δύο χαρακτηρίζονται εντελώς ανυπόστατα».

Τα παραπάνω τόνισαν κύκλοι του περιβάλλοντος του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σχολιάζοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας που παρουσίαζε τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο να έχει πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, σε κατηγορηματική διάψευση αναφορικά με τη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, προχώρησε και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας με έμφαση ότι είναι «απολύτως ψευδές, αποκύημα καθοδηγημένης φαντασίας, προϊόν εντολής πανικόβλητων αφεντικών και ξεπερνά την κόκκινη γραμμή της γελοιότητας».

Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για fake news που επιχειρούν να συνδέσουν μια γιορτή, στην οποία ο ίδιος δεν συμμετείχε (για την ανάληψη των καθηκόντων του ως γενικού διευθυντή του Έψιλον, από τον Δ. Μιχαλέλλη,) με τα περί συνωμοσίας και τις αναφορές της συγκυβέρνησης σε σχέδια αποστασίας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει:

«και άλλα sites έχουν στρατευτεί στις επιθυμίες και την προπαγάνδα των “υπογείων του Μ. Μαξίμου”, αλλά λίγα προσφέρονται τόσο απροκάλυπτα για άθλια πολιτικά παιχνίδια Το δημοσίευμα περί «γιορτής» και ψαροφαγίας» του Ιβαν Σαββίδη με μένα επί τη αναλήψει των καθηκόντων του Δ.Μιχαλέλλη, αποτελεί την επιτομή των fake news. Το δε παραμύθι, το οποίο συνδέει την «γιορτή» με τις γελοίες «θεωρίες συνωμοσίας» και τα «σχέδια για νέα αποστασία», είναι ωραίο αλλά δεν έχει δράκο.

Το δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδές ,αποκύημα καθοδηγημένης φαντασίας , προϊόν εντολής πανικόβλητων αφεντικών και ξεπερνά την κόκκινη γραμμή της γελοιότητας. Συγχαρητήρια παιδιά …»

/www.reader.gr/

Share.

Comments are closed.