Πως να δημιουργήσετε το απόλυτο BUSINESS LOOK

0

Εάν δεν είστε υποχρεωμένος να φοράτε στολή εργασίας, έχετε όλη την ελευθερία να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ κατάλληλα για το εργασιακό σας περιβάλλον. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε συμβουλές ώστε η καθημερινή αυτή επιλογή να μην σας απασχολεί περισσότερο από 10 λεπτά την ημέρα.

Το ντύσιμο για κάποιους ανθρώπους θεωρείται «ιερό». Το ίδιο ιερός όμως θεωρείται και ο ύπνος σας. Όντας άνδρας πιθανόν να μην είστε συνηθισμένος στο να ξοδεύετε ώρες προετοιμασίας για την εμφάνισή σας. Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι άνδρες από την εφηβική τους ηλικία και μεγαλώνοντας, περνούν όλο και λιγότερο χρόνο μπροστά στον καθρέπτη και οποιαδήποτε συμβουλή ενδυμασίας τους παρέχεται, καταλήγει να απορρίπτεται αμέσως εφόσον τους απασχολεί περισσότερο από 10 λεπτά ημερησίως.

Αυτό που χρειάζεστε είναι συμβουλές για γρήγορο και παράλληλα εκλεπτυσμένο ντύσιμο που θα σας κάνει να λάμψετε και να ξεχωρίσετε μεταξύ των συναδέλφων ή των συνεργατών σας. Το μυστικό για να διακριθείτε ενδυματολογικά στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι να διατηρείτε την κομψότητα σας, ενώ παράλληλα ξεφεύγετε από το καθημερινό επιβαλλόμενο αυστηρό στυλ. Για παράδειγμα, μικρές πινελιές όπως ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, ένα παπιγιόν, ένα μαντήλι τσέπης ή ένα φουλάρι σε συνδυασμό με το καθημερινό σας κοστούμι, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Aντικαταστήστε το κλασικό σας λευκό μονόχρωμο πουκάμισο με ένα πουκάμισο με prints για να εκτοξεύσετε την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Εκφράστε την προσωπικό σας στυλ με ιδιαίτερους συνδυασμούς που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και δώστε ανά τακτικά διαστήματα στους ανθρώπους του εργασιακού σας περιβάλλοντος μια διαφορετική εικόνα για να σας θυμούνται.

Δεν σημαίνει φυσικά ότι είστε υποχρεωμένοι να αλλάζετε το στυλ σας καθημερινά. Ακόμα και η μηνιαία εναλλαγή της προσωπικής σας τσάντας είναι αρκετή για να δώσει μία εντελώς διαφορετική πινελιά σε όλο σας το look.

Δοκιμάστε το και θα δείτε πως όλοι θα το προσέξουν!

 

Share.

Comments are closed.