Ο Καραμανλής στο γήπεδο της Ραφήνας για το φιλανθρωπικό ματς του Παναθηναϊκού

0

Στο γήπεδο της Ραφήνας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ινκόγκνιτο, για να παρακολουθήσει τον φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους Επίλεκτους της Unicef και τους Βετεράνους του Παναθηναϊκού, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Τον αγώνα τον παρακολούθησε από την εξέδρα μαζί με τον γιο του Αλέξανδρο. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν κατάλληλα ντυμένος για την περίσταση (κάζουαλ), φορώντας ένα καπελάκι τζόκεϊ για τον ήλιο που ήταν «ενοχλητικός».

Δεν έκρυψε βέβαια τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα, άλλωστε είναι πολύ καλός φίλος με τον Σπύρο Λιβαθινό, αλλά και μεγάλος θαυμαστής του Μίμη Δομάζου. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να δει τα μεγάλα αστέρια του τριφυλλιού να αγωνίζονται για έναν καλό σκοπό.

Ωστόσο, τον «στρατηγό» του τριφυλλιού αντιμετώπισε ο Σταύρος Θεοδωράκης που ήταν στην ομάδα των επίλεκτων της Unisef. Ο επικεφαλής του Ποταμιού φόρεσε την φανέλα με τον αριθμό «10» και έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα, μάλιστα δέχθηκε και τα συγχαρητήρια από τον Κώστα Καραμανλή.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το RPNTV.gr, μετά το τέλος του αγώνα ο Καραμανλής προσφέρθηκε κι έκανε το τραπέζι σε ταβέρνα της Ραφήνας στους Μίμη Δομάζο, Σπύρο Λιβαθινό και Αντώνη Αντωνιάδη. https://rpntv.gr/

 

Share.

Comments are closed.