7 συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες για το κουστούμι σου

0

Η διαδικασία της ενηλικίωσης σε έναν άντρα περνάει στάδια που κανένας κοινωνιολόγος δεν τα έχει συμπεριλάβει στη θεωρία των κοινωνιών και που σίγουρα κανείς δεν έχει αποτολμήσει να τα στοιχειοθετήσει. Η πρώτη φορά με το μόριο μας, η πρώτη φορά που πιάσαμε γυναικείο στήθος, η πρώτη φορά που οδηγήσαμε, η πρώτη φορά σε στριπτιτζάδικο, η πρώτη μας φορά που βάλαμε κουστούμι.

Ντινγκ, ντινγκ, ντινγκ… Σε αυτό το τελευταίο ανάβουν τα λαμπάκια. Συνήθως, η πρώτη φορά που ένας άντρας βάζει κουστούμι είναι σε μια ειδική περίσταση, όπου είναι καλεσμένος. Ένας γάμος κατά κύριο λόγο. Στην ορκωμοσία του στο πανεπιστήμιο επίσης. Από κάποια στιγμή και μετά, το κουστούμι γίνεται πολύ πιο συχνό σε χρήση. Για κάποιους είναι σε καθημερινή βάση αν η δουλειά τους απαιτεί τέτοιο ντύσιμο.

Κι όπως κάθε τι πάνω σε αυτό τον κόσμο, έτσι και το κουστούμι έχει τα κόλπα του και τα σημεία που αν δεν τα προσέξεις, δεν πρόκειται ποτέ να φανεί ωραίο επάνω σου.  Το pursuit συγκέντρωσε όλα του τα μυστικά, 7 τον αριθμό, και μας δίνει τις κατευθύνσεις.

1. Δεν είναι κουστούμι αν το παντελόνι έχει άλλο χρώμα από το σακάκι:

Το να βάλεις από πάνω ένα σακάκι μπλε και κάτω ένα καφέ παντελόνι δεν το κάνει κουστούμι, αλλά ένα σακάκι κι ένα παντελόνι. (Χώρια που το μπλε με το καφέ δεν πάνε οπότε δεν το κάνει και ντύσιμο).

2. Το σακάκι να έχει δύο κουμπιά και να κουμπώνει το πάνω:

Είναι καθαρά πρακτικό, καθώς όταν θα πας να κάτσεις θα χρειαστεί περισσότερη ώρα να ξεκουμπώσεις 3 κουμπιά, από το ένα. Επίσης, το κουμπί που δεν κούμπωσες το κρύβεις βάζοντας το κάτω από την άλλη μεριά του σακακιού όπως το κλείνεις. Να κοιτάξεις και πόσο εύκολα κουμπώνει και ξεκουμπώνει.

3. Τα παντελόνια στα κουστούμια δεν είναι τζιν, σιδερωσέ τα:

Δε μπορείς να το παίζεις αντιδραστικός σαν το Θοδωρή στο Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς που δεν σιδέρωνε τα τζιν του και τα δίπλωνε στη ντουλάπα. Από τη στιγμή που βάζεις κουστούμι το σιδερώνεις σωστά για να μην έχει ζάρες, ειδικά στη βουβωνική χώρα. Θα φανεί και άσχημο όταν βάλεις το χέρι στην τσέπη.

4. Το κουστούμι έχει περιορισμένο αριθμό χρωμάτων:

Όχι, αν βάλεις κουστούμι ροζ δεν θα είσαι κύριος, αλλά ο ροζ πάνθηρας ή ο κούνελος που ντύθηκε ο Τσάντλερ.

Τα κουστούμια έχουν μαύρη, μπλε, navy και γκρι απόχρωση.

5. Εδώ το μέγεθος μετράει:

Το κουστούμι δεν είναι για να μαζευτούν 2-3 μέσα και να κάνεις πάρτι. Αν έχεις γραμμωμένο σώμα πάρτο εφαρμοστό και στενό. Αν είσαι κανονικός τότε σε μέγεθος 40 και αν έχεις λίγη κοιλίτσα σε 42. Παραπάνω, είναι κουρτίνα.

6. Το κουστούμι είναι ωραίο όταν μας αναδεικνύει:

Τα είπαμε και στο από πάνω. Αν ξέρεις το σώμα σου ξέρεις και που να ποντάρεις με το κουστούμι.

7. Δε χρειάζεται να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου για να το ράψεις όλο:

Αγοράζεις ένα έτοιμο και πας σε ένα ράφτη και σου φτιάχνει τις ατέλειες. Τα μακριά μανίκια ή μπατζάκια, το φαρδύ σακάκι…

http://www.koolnews.gr/

Share.

Comments are closed.