Τι ειπε ο Ιβάν Σαββίδης για το κύπελλο, και τα χαμόγελα που εγιναν εφιάλτης

0

Τα χαμόγελα και η πίστη πριν τον τέταρτο τελικό, έγιναν “εφιάλτης” στα τέλη του πρώτου σετ όταν ο Σασα Στάροβιτς υπέστη διάστρεμμα και τέθηκε νόκ άουτ από την συνέχεια του ματς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε σε αγωνιστικές αλχημείες,μετέτρεψε τον Ντάντε σε διαγώνιο και πάλεψε το τρίτο σετ. Μπράβο στον κόσμο για την συμπαράστασή του. Το πρωτάθλημα θα κριθεί σε πέμπτο τελικό. Αν ο Στάροβιτς είναι έτοιμος, η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί. To 0-3 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, μια που η ομάδα του Ελγκέτα μπορεί να παίξει καλύτερα. Θα σούμε την Κυριακή.

Οι δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στο paok sports arena στα μέσα του Α΄σέτ και παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον Αντώνη Τσαλόπουλο,  με τον οποίο ειχε θερμό εναγκαλισμό. Δίπλα τους και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Μετά το τέλος του αγώνα και εξερχόμενος από το γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στην tv100, για τον τελικό του κυπέλλου, λέγοντας: “Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα του, στον προπονητή στον κόσμο μας. Είμαι αισιόδοξος” και συνέχισε λέγοντας: “Θα είναι καλύτερο να μιλήσουμε μετά το πέρας του τελικού από την Δευτέρα, για όλα αυτά που με ρωτάτε”. Όταν  ζητήθηκε να σχολιάσει την ήττα από τον Ολυμπιακό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε: “Τι μπορείς να πεις μετά από μια στεναχώρια;”

Και ο Αριστείδης Φωκάς στο γήπεδο

Δεν θα μπορούσε να λείψει από το γήπεδο ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα του αγώνα: “Μας επηρέασε ο τραυματισμός του  Στάροβιτς. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στου Ρέντη.  Η ομάδα εδειξε ότι μπορεί” είπε μιλώντας στο paok voice

Share.

Comments are closed.