Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΚ

0

Eiχε συγκινήσεις και τελικά και νικητή το ντέρμπι των Δικεφάλων στην κατάμεστη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕΚ κάνοντας στο 85΄-και ενώ είχε προηγηθεί η ισοφάριση από τον Ροντρίγκες στο 64΄-με πέναλτι του Αθανασιάδη (από άτσαλο μαρκάρισμα) ολική ανατροπή μετά το γκολ του Αραβίδη στο 47.  Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε απίστευτες ευκαιρίες κυρίως με τον Μακ, απειλήθηκε όμως στα τελευταία λεπτά από την ΑΕΚ (που θυμήθηκε το βάρος της φανέλας της) με τον Όλσεν να εξιλεώνεται με μία μεγάλη επέμβαση  στο φινάλε για τη λάθος έξοδο στο 0-1.

Όλα ήταν ωραία στην Τούμπα, καθώς ο κόσμος δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και ο Τάσος Σιδηρόπουλος προσπάθησε πολύ για να έχει μια καλή διαιτησία, αν και ελέγχεται για την ανατροπή του Σιμόες από τον Κάτσε στο 80′, όπου θα μπορούσε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών. Εξαίρεση οι ελάχιστοι ανεγκέφαλοι που θέλουν να δημιουργούν πρόβλημα στον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης με τις κροτίδες που πετούν από τη γωνία των θυρών 4Α και 5.

Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ στην Τούμπα. Μπήκε εν μέσω αποθέωσης στο 59΄ και βοήθησε να πιέσει ο Δικέφαλος για την ανατροπή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μ. Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα,Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (58′ Μπερμπάτοφ), Ροντρίγκες, Τζιόλης, Σάμπο (46′ Κάτσε), Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (88′ Μαλεζάς).

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Ανάκογλου (75′ Πλατέλλας), Μπουονανότε (67′ Μάνταλος), Βάργκας (56′ Μπαρμπόσα), Αραβίδης.

www,sport24.gr

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.