Δείτε πόσα χρήματα πήραν οι ηθοποιοί του “Oppenheimer”

0

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στο “Oppenheimer”, συμπεριλαμβανομένου του Κίλιαν Μέρφι, έλαβαν σημαντικές αποδοχές για τους ρόλους που υποδύθηκαν στον βιογραφικό δράμα του Κρίστοφερ Νόλαν.
Η πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, έχει κάνει πολλά πρωτοσέλιδα για διάφορους λόγους. Ωστόσο, μια ιδιαίτερη πτυχή που έχει τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών και των μυημένων στην βιομηχανία είναι η αμοιβές που έλαβε το ταλαντούχο καστ.
Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο Κίλιαν Μέρφι, φέρεται να έλαβε μια σημαντική αμοιβή για τον ρόλο του “πατέρα της ατομικής βόμβας”, Ρόμπερτ Όπενχάιμερ. Ο ηθοποιός των “Peaky Blinders” λέγεται ότι κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια από τη βιογραφική ταινία. Αν και το ακριβές ποσό παραμένει άγνωστο, πηγές αναφέρουν ότι η αμοιβή του Μέρφι είναι αντίστοιχη της φήμης και του ταλέντου του.
Η Έμιλι Μπλαντ, που υποδύεται την σύζυγο του Όπενχάιμερ, Κίτι στην ταινία, φέρεται να κέρδισε 4 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που λέγεται ότι πληρώθηκε και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως πρόεδρος της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ.
Ο Ματ Ντέιμον μείωσε το κασέ του και κέρδισε 3 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως επειδή ήθελε πολύ να παίξει σε μια ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, ενώ η Φλόρενς Πιου λέγεται ότι πήρε 1 εκατομμύριο δολάρια για τον ρόλο της στην ταινία.
Αν και οι λεπτομέρειες των αμοιβών τους δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημα, το Pinkvilla επικαλέστηκε πηγές που αναφέρουν ότι τα μέλη του καστ έχουν διαπραγματευτεί αμοιβές που ευθυγραμμίζονται με το αντίστοιχο διαμέτρημα και τη θέση τους στην αγορά.

Share.

Comments are closed.