H CIA εκπαιδεύει τον Daniel Craig σε James Bond περιβάλλον

0

Aν ήσουν η CIA ποιον θα διάλεγες για να προωθήσεις το νέο πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων που έχεις εκπονήσει; Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά όντως η μυστική υπηρεσία των Η.Π.Α αποφάσισε με το Reel Vs Real να δείξει σε όλον τον κόσμο ποια ακριβώς είναι η δουλειά της. Και όπως ήταν αναμενόμενο κάλεσε τον Daniel Craig, τον τωρινό James Bond, για να τη βοηθήσει. Ο κ. Craig συναντήθηκε με την ηγεσία και το προσωπικό, για να του εξηγήσουν πώς λειτουργεί η πραγματική κατασκοπεία

Ο ηθοποιός βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της CIA, όπου μετά την ξενάγηση οι υπεύθυνοι ανέλαβαν να τον κατατοπίσουν για την πραγματικότητα πίσω από την κινηματογραφική φαντασία. “Ο κ. Craig συναντήθηκε με την ηγεσία και το προσωπικό, για να του εξηγήσουν πώς λειτουργεί η πραγματική κατασκοπεία, και το πως λύνει συνήθως τα προβλήματα με ειρηνικό τρόπο και όχι με πυροβολισμούς” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο blog της CIA. Όποιος θέλει τώρα αυτό μπορεί να το πιστέψει, αν και η αλήθεια είναι πώς μπορούμε να θυμηθούμε αρκετές περιπτώσεις όπου δεν ίσχυσε.

“Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους ειδικούς της υπηρεσίας, ο κος Craig έμαθε για τον τρόπου που εργαζόμαστε για να προχωρήσουμε μια αποστολή. Αργότερα κ. Craig, κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης του τρόπου εργασίας μας, σημείωσε έκπληκτος την ομαδικότητα και τη δέσμευση που επιδεικνύουν οι αξιωματικοί μας στη δουλειά τους” συνεχίζει σε παρόμοιο τόνο η CIA.

https://esquire.com.gr

Share.

Comments are closed.