Καλημέρα σας…
-Συγχαρητήρια στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για την ανάρτηση που έκανε για την στάση της κυβέρνησης στην κρίση του Ιράν και την αποστολή φρεγατών και F-16 για την υπεράσπιση της Κύπρου. Τα ειπε ολα κόντρα στην υποκρισία της αριστεράς.
«Η κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει πως θέλει να διαχειριστεί την κρίση που βιώνουμε. Η Ισπανία αποτελεί μέλος του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν αντιμετωπίζει άμεση απειλή από γειτονική της χώρα και την ίδια ώρα πουλάει όπλα στην Τουρκία, που απειλεί μια ευρωπαϊκή χώρα (Ελλάδα) και έχει υπό την κατοχή της, παράνομα το 37% μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα (Κύπρο). Παράλληλα δεν στέλνει δυνάμεις να υπερασπιστεί (αμυντικά) ευρωπαϊκό έδαφος από οποιαδήποτε απειλή, όπως έκανε η Γαλλία κλπ.
-Οι άνθρωποι είναι με τον Πούτιν, τον Μαδούρο και τους Κουβανούς δικτάτορες, με τους μουλάδες-βασανιστές και λίγο (ή πολύ) με τους Κινέζους. Τι να λέμε τώρα. Χθες μάλιστα ο Κουτσούμπας είπε σε δημοσιογράφους στη Βουλή ότι τα δύο από τα τέσσερα drones που έφυγαν από τον Λίβανο στόχευαν τη Σούδα (τα άλλα δύο την Κύπρο). Δεν είπε βέβαια την πηγή του αλλά μάλλον χάρηκε για το κακό που θεωρητικά μπορεί και να μας έβρισκε.
-Τώρα, μη φανταστείτε εσείς ότι και η ακροδεξιά δεν είναι σε… απόγνωση με τα γεγονότα που εμφανώς βοηθούν την κυβέρνηση και ειδικά τον Μητσοτάκη στην παγίωση της αίσθησης ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και κάποιος άλλος να χειριστεί τόσο σοβαρά θέματα. Εξ ου και ο Βελόπουλος λέει τα γνωστά ακατάληπτα για νοήμονες ανθρώπους, όσοι επίσης μισούν τον Μητσοτάκη λένε ότι «ήταν ιδέα του Δένδια που ασπάστηκε ο Μητσοτάκης να στείλουμε την Belhara» (τρομερό επιχείρημα, έτσι;) και άλλα τινά γραφικά.
-Το απόλυτο μπάχαλο με αυτό το θέμα του δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ. Λένε οι οργανωτές της αντίστασης: Καταθέσαμε υπογραφές. Λέει ο δήμος – ελεγκτής: Δεν υπάρχουν υπογραφές, υπάρχουν μόνον ονόματα και στοιχεία. Απαντούν οι οργανωτές: Δεν χρειάζονται υπογραφές, δε θέλουμε διοικητική πράξη…Μύλος. Η αλήθεια είναι πως η πόλη, μετά την παράδοση του μετρό και την κατάρρευση όσων μιλούσαν για «παραμύθια» και «σύντομα ανέκδοτα» έψαχνε εναγωνίως κάτι για να διχαστεί. Κι επειδή το FlyOver προχωρά ταχέως και δεν συγκεντρώνει ούτε επιβάτες ταξί στις διαμαρτυρίες κατά, βρέθηκε το νέο -μεγάλο είναι η αλήθεια- πεδίο αντιπαράθεσης: Η ΔΕΘ.