Είναι αλήθεια ότι η μπίρα σε κάνει καλύτερο στο κρεβάτι;

0

Σχόλασες από τη δουλειά και ετοιμάζεσαι να πας για καμιά μπιρίτσα; Φρόντισε αμέσως μετά να δώσεις ραντεβού με την αγαπημένη σου στο κρεβάτι. Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τη δρ Kat Van Kirk -την οποία πολύ θα αγαπήσεις για τα λεγόμενά της- μια-δυο μπύρες αποτελούν το διαβατήριο να απολαύσεις καλύτερη σεξουαλική ζωή.

«Το αλκοόλ με μέτρο θεωρείται έτσι κι αλλιώς αφροδισιακό. Αλλάορισμένες ιδιότητες που έχει ένα παγωμένο ποτήρι μπίρα, μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις σεξουαλικές επιδόσεις ενός άνδρα, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο οινοπνευματώδες ποτό», λέει η Van Kirk, εξηγώντας το γιατί.

Θα έχεις περισσότερη διάρκεια
Τα φυτοοιστρογόνα που περιέχει ο λυκίσκος της μπύρας είναι το όπλο σου απέναντι στην πρόωρη εκσπερμάτωση. Κυρίως επειδή τα φυτοοιστρογόνα σε χαλαρώνουν και διώχνουν την ένταση.

Οι μαύρες έχουν άλλη χάρη
Περιέχουν περισσότερο σίδηρο από τις ξανθιές, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της συνολικής κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αποτέλεσμα; Πιο εύκολες καιδυνατές στύσεις.

Γυμνάζει την καρδιά σου
Ερευνητές στο ιταλικό πανεπιστήμιο Fondazione di Ricerca e Cura απέδιεξαν ότι οι άνδρες που έπιναν μισό λίτρο μπύρα ημερησίως είχαν 31% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν έμφραγμα. Σε συνδυασμό με συχνή άσκηση, θα μπορούσε να είναι το συγχωροχάρτι σου απέναντι σε κάθε αμάρτημα ενάντια στην καρδιά σου –κάπνισμα, ας πούμε.

Guinness: μπίρα και βραβείο μαζί
Η μεγαλύτερη σε πωλήσεις στον κόσμο αφροζύμωτη σκούρα μπύρα, είναι τόσο περιεκτική σε οινόπνευμα όσο και εκπληκτικά χαμηλή σε θερμίδες. Η Van Kirk λέει επίσης, ότι η μπίρα Guinness είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία -κυρίως βιταμίνη Β και προβιοτικά- , πράγμα που σημαίνει ότι οχυρώνει τη γενική υγεία σου. «Το βασικότερο; Δεν σε φουσκώνει. Άρα, δεν αισθάνεσαι βαρύς ούτε έχεις ρεψίματα κατά τη διάρκεια του σεξ», λέει η γιατρός.

Ναι, υπάρχει και μπύρα-Viagra
Μια σκοτσέζικη ζυθοποιία με το όνομα Innis & Gunn έβγαλε στην κυκλοφορία την μπίρα «50 Αποχρώσεις Του Πράσινου»χρησιμοποιώντας τζίνσενγκ, τζίνγκο μπιλόμπα και νταμιάνα, όλαβότανα που ανεβάζουν κατακόρυφα τη σεξουαλική διέγερση. Η Van Kirk λέει: «Πίνοντας δυο τέτοιες μπίρες, καμία γυναίκα δεν θα καταλάβει ότι πέρασες μια πολύ ψυχοφθόρα μέρα στη δουλειά».

http://gr.askmen.com/

Share.

Comments are closed.