Ο Κώστας Καραμανλής με τα παιδιά του επισκέφθηκαν την OPAP Arena

0

Τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν, παρακολούθησε ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας κάθισε στην προεδρική σουίτα, προσκεκλημένος απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μαζί ήταν τα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρος. Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην OPAP Arena, ο κ. Καραμανλής με τα δίδυμα παιδιά του επισκέφθηκαν και το μουσείο προσφυγικού ελληνισμού. Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια για τη δημιουργία του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ενημέρωσή της, αναφέρει:

«Ο κ. Κώστας Καραμανλής και τα παιδιά του Αλίκη και Αλέξανδρος επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης την OPAP ARENA. Ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Καζακστάν, φιλοξενούμενοι του κ. Μελισσανίδη στην προεδρική σουίτα
Ο πρώην πρωθυπουργός και τα δίδυμα τέκνα του εξέφρασαν τον θαυμασμό τους τόσο για όσα βίωσαν στο Μουσείο, όσο και για την εμπειρία της παρακολούθησης ενός σημαντικού αγώνα στο πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας. Ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Μελισσανίδη για την πρόσκλησή του και αυτός με τη σειρά του τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους».

Share.

Comments are closed.