Το είδος σεξ που φοβούνται οι περισσότεροι άνθρωποι

0

Αν κάτι δεν πρέπει να κάνει το σεξ, είναι το να σε τρομάζει –εκτός κι αν αυτό σου αρέσει, κι εδώ δεν ήρθαμε για να κρίνουμε. Το σεξ πρέπει να σε κάνει να νιώθεις καλά, να σε βοηθά να γνωρίζεις τα όριά σου, να έρθεις πιο κοντά τόσο με το δικό σου σώμα, όσο και με των εκάστοτε παρτενέρ. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ο κόσμος τα φοβάται, ωστόσο, και δεν θα αναφερθούμε σε τίποτα περίεργες τελετές και σε Σατανάδες.
Έρευνα βρήκε ότι τα περισσότερα ζευγάρια φοβούνται να δοκιμάσουν συγκεκριμένες μορφές σεξ, επειδή τα κάνουν να αισθάνονται άβολα. Παρακάτω, θα δεις τι διατίθενται να προσπαθήσουν, έστω και με βαριά καρδιά, και ποια είναι τα μεγάλα και ηχηρά «όχι».
Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν σε κλίμακα 1 ως 5 τα είδη σεξ, από εκείνο που τους φαίνεται πιο άνετο, μέχρι εκείνο που τους προκαλεί το περισσότερο άγχος. Για τους περισσότερους, με μέσο όρο το 3.7, πιο τρομακτικό είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο. Περίεργο.
Ακολουθούν το BDSM, το πρωκτικό σεξ και το «άγριο σεξ», ενώ στην τελευταία θέση, του πιο ασφαλούς, έρχεται το στοματικό σεξ.
Για τους άντρες, αγαπημένες στάσεις ήταν το πρωκτικό σεξ, το στοματικό, το όρθιο και το «ανάποδο 69», με αυτήν τη σειρά. Ωστόσο, στο πρωκτικό σεξ, προϋπόθεση είναι να βρίσκονται σε ενεργητική θέση (και εμείς σηκώνουμε το φρύδι).
Αγαπημένες στάσεις των γυναικών, ήταν το ιεραποστολικό, το spooning και το cowgirl -εντάξει, το καταλαβαίνουμε.
Και για τους δύο, αγαπημένη στάση ήταν το Reverse Cowgirl.

Share.

Comments are closed.