Η Casio επαναφέρει το πρώτο ψηφιακό ρολόι χειρός που κυκλοφόρησε πριν από 50 χρόνια

0

Για τον εορτασμό της 50ή επετείου των ρολογιών της, η Casio κυκλοφορεί το TRN-50, ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης που είναι βασισμένο στο Casiotron – το πρώτο ρολόι χειρός Casio που κυκλοφόρησε το 1974, το οποίο διέθετε αυτόματη λειτουργία ημερολογίου.
Αν και θυμίζει οπτικά το πρωτότυπο, το νέο TRN-50, το οποίο είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα, διαθέτει σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Εκτός από τη λήψη σημάτων βαθμονόμησης χρόνου που μεταδίδονται από έξι σταθμούς σε όλο τον κόσμο, είναι εξοπλισμένο με την λειτουργία Mobile Link για σύζευξη με smartphone μέσω Bluetooth® ώστε να διασφαλιστεί χρονομέτρηση ακριβείας και το σύστημα φόρτισης Tough Solar.
Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένδειξη παγκόσμιας ζώνης ώρας/διαφοράς ώρας, ηχητικές ειδοποιήσεις, χρονόμετρo αντίστροφης μέτρησης 24 ωρών, οπίσθιο φωτισμό LED, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας, λήψη σήματος βαθμονόμησης χρόνου κ.α.
Θα βρείτε πολλές πινελιές από το πρωτότυπο μοντέλο σε αυτή την περιορισμένη έκδοση, όπως το σκούρο μπλε καντράν, το λογότυπο Casiotron και την βιδωτή πλάτη, η οποία έχει επανασχεδιαστεί για να τιμήσει την 50ή επέτειο – συνοδεύεται από χαραγμένους σειριακούς αριθμούς (0001/4000–4000/4000) για να τονίσει τη σπανιότητα αυτής της ειδικής περιορισμένης έκδοσης.
Αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο συμβολίζει μισό αιώνα δέσμευσης της Casio στην πρωτοτυπία και την καινοτομία. Διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 4.000 τεμαχίων παγκοσμίως.

Share.

Comments are closed.