Άλμπα Κασίγιας: Oι περισσότεροι νομίζουν ότι έχω πάει με την μισή Ρεάλ Μαδρίτης

0

Η Άλμπα Κασίγιας είναι γνωστή για δύο λόγους στην Ισπανία. Για την συμμετοχή της στα ριάλιτι της ισπανικής τηλεόρασης αλλά κυρίως για τη συγγενική σχέση της με τον Ίκερ Κασίγιας, τον θρυλικό τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας.
Η Άλμπα Κασίγιας είναι ξαδέλφη του τερματοφύλακα, αν και όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις. Η 30χρονη έχει μόνιμη θέση στις κουτσομπολίστικες εκπομπές στην Ισπανία και έχει φανατικούς… εχθρούς στα social media.
Οι χρήστες την κράζουν για τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και για το ότι αλλάζει τους συντρόφους της σαν τα πουκάμισα. Η Άλμπα Κασίγιας δεν άντεξε την αρνητική και κακόβουλη κριτική και ξέσπασε μιλώντας για τις σχέσεις της και την ερωτική της ζωή.
«Σχέση, σχέση, σχέση, σχέση, η αλήθεια είναι ότι δεν ονομάζω σχέση κάτι που κρατάει ένα χρόνο, αν και ο κόσμος νομίζει ότι είχα σχέση με τη μισή Ρεάλ Μαδρίτης, ναι μου το έχουν γράψει αυτό. Για μένα ένας ποδοσφαιριστής μου προσφέρει το ίδιο με μια μπάλα.
Ναι, θα μπορούσα να έχω κάνει χίλια πράγματα με όλους αυτούς τους ανθρώπους, αλλά αυτοί, με όλο το σεβασμό είναι άνθρωποι που σου φέρονται σαν να είσαι μπριζόλα μοσχαρίσια. Ένα κομμάτι κρέας. Αγάπη μου, δεν είμαι μπριζόλα, είμαι Ζοσελίτο (μάρκα ζαμπόν). Το κάνουν απλά για να το πουν αργότερα στους φίλους τους» ήταν τα λόγια της influencer.
Η Άλμπα λατρεύει τα τατουάζ, τα σκυλιά και τα γυμνά και πλησιάζει τους 500.000 ακόλουθους στο Instagram.

Share.

Comments are closed.