Το Pornhub αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2023

0

Το Pornhub δημοσίευσε την ετήσια παγκόσμια έκθεσή του, αποκαλύπτοντας τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2023.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι χρήστες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος για το «ώριμο» περιεχόμενο, με αναζητήσεις όπως «σέξι γιαγιά», «MILF», «DILF» και «cougar» να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις.
Ο ιστότοπος για ενήλικες επεξεργάστηκε τα δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δει τι είδους περιεχόμενο καθόρισε τα γούστα της χρονιάς και η κορυφαία κατηγορία βίντεο ήταν η «ώριμη ηλικία», σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.
Δεύτερη πιο δημοφιλής κατηγορία της χρονιάς ήταν το «Super Size» με τους χρήστες να αναζητούν λέξεις κλειδιά όπως «μεγάλο», «μεγαλύτερο» και «πελώριο». Στις ΗΠΑ, οι αναζητήσεις «big a…», «bbc» και «big ti…» συγκαταλέγονταν στις πιο δημοφιλείς, με τον τελευταιο όρο να ανεβαίνει αρκετά σκαλιά στην κατάταξη.
Το 2023 ήταν γενικά μια χρονιά που έφερε την Τεχνητή Νοημοσύνη και την τεχνολογία στο προσκήνιο, κάτι που αντανακλάται και στα ευρήματα του Pornhub: οι αναζητήσεις για πορνό με λέξεις όπως «ρομπότ» και «ανδροειδή» ήταν επίσης πολύ δημοφιλείς φέτος.
Σύμφωνα με την ίδια, οι τάσεις στις αναζητήσεις πορνό επηρεάζονται σημαντικά από τις τάσεις της τεχνολογίας, εξ ου και το αυξημένο ενδιαφέρον για τα «ρομπότ του σεξ».
Όσον αφορά στο φετίχ των στρατιωτικών στολών, η δημοφιλία του προέρχεται από το γεγονός ότι πολλοί τις βλέπουν ως σύμβολο δύναμης, και οι άνθρωποι έλκονται ερωτικά από ανθρώπους που αποπνέουν ισχύ, σημειώνει η Μπετίτο.
Η ερευνήτρια αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στην πέμπτη δημοφιλέστερη κατηγορία, που αφορά στις αναζητήσεις με τον όρο «θεραπεία». «’Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ευτυχώς, αναζητούν βοήθεια για θέματα ψυχικής υγείας και σεξουαλικά ζητήματα, πράγμα που είναι υπέροχο. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι φαντασιώσεις που περιλαμβάνουν μια σχέση ασθενούς/θεραπευτή που μετατρέπεται σε σεξουαλική είναι αρκετά συχνές, πιθανώς επειδή είναι ταμπού και περιλαμβάνει μια διαφορά ισχύος. Στην πραγματική ζωή, οι πελάτες μπορεί να βιώσουν συναισθήματα για έναν θεραπευτή (μεταβίβαση) λόγω της φύσης της σχέσης (ο πελάτης μοιράζεται πολύ προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του και αισθάνεται ασφαλής), και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική φαντασίωση. Η απαγορευμένη φύση της σχέσης μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει αυτή τη φαντασίωση».

Share.

Comments are closed.