Εννέα τρόποι για να παραμείνεις νέος

0

Πολλοί από εμάς αναζητούν τρόπους να παραμείνουν νέοι και παρ’ όλο που δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον χρόνο, μπορούμε να καταπολεμήσουμε την διαδικασία της γήρανσης με λίγα απλά βήματα.  Υπάρχουν δύο τρόποι να προσεγγίσει κανείς το γεγονός ότι μεγάλωσε: Το παίρνει απόφαση, παραδέχεται την ήττα και ξοδεύει χρόνια μετανιώνοντας για όλες τις λάθος αποφάσεις που πήρε ή αποφασίζει ότι τα νιάτα πρέπει να διαρκέσουν μια ζωή και εξαλείφει οποιοδήποτε σημάδι γήρατος.

Προσωπικά εμείς υποστηρίζουμε τον δεύτερο τρόπο. Δεν βγήκαν άδικα τόσα τραγούδια που μας ενθαρρύνουν να μείνουμε για πάντα νέοι, και σήμερα θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να το πετύχετε.

Διατηρήστε την παιδική σας γοητεία

Γνωρίζετε αυτό το σπινθηροβόλο βλέμμα που έχετε όταν φλερτάρετε μια γυναίκα; Κρατήστε το. Σας εξυπηρετεί καλά. Η γοητεία σας βελτιώνεται καθώς γερνάτε, αλλά φροντίστε το βλέμμα σας να παραμείνει παιχνιδιάρικο και λίγο άτακτο.

Κάντε συχνά πάρτυ

Μπορείτε να διοργανώσετε ένα δείπνο την Τρίτη το βράδυ στο σπίτι σας, που με κάποιο τρόπο να μετατραπεί σε πάρτυ. Είστε ένας πραγματικός bon vivant και ο κόσμος το λατρεύει. Το κόλπο είναι να είστε ανοιχτός να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να είστε ευτυχείς να μοιραστείτε το σπίτι σας. Η ουσία βρίσκεται στο να απολαμβάνετε την ζωή παρέα με φίλους και να γνωρίζετε νέους ανθρώπους.

Ξεκινήστε να βγαίνετε με μια νεότερη γυναίκα

Μπορεί να μην είστε πλέον παιδαρέλι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγαίνετε με μια νεότερη γυναίκα. Υπάρχει κάτι το γοητευτικό σε έναν μεγαλύτερο άνδρα, καθώς συχνά είναι πολυταξιδεμένος, ξέρει να ντυθεί και έχει μια δεκάρα ή δύο. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν αυτά. Εαν επιλέξετε να βγείτε με μια ώριμη πνευματικά νεότερη γυναίκα, θα δείτε ότι η κουβέντα μαζί της θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα υπάρχουν λιγότερα σκαμπανεβάσματα.

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο

Η στασιμότητα είναι ο εχθρός του να γερνάς όμορφα. Ξεχάστε όλα όσα έχετε ακούσει, καθώς είναι η τέλεια στιγμή για να μάθετε μια δεξιότητα, να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή να καλλιεργήσετε ένα ταλέντο. Σκεφτείτε τι ήταν αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε και τολμήστε το τώρα. Δοκιμάζοντας τα όρια σας και βγαίνοντας έξω από τη ζώνη άνεσης σας, θα δείτε πόσο λάθος ήταν που δεν το είχατε τολμήσει νωρίτερα.

Διατηρήστε το σώμα σας

Το να είναι κάποιος υγιής και σε φόρμα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει στον εαυτό του. Θα πρέπει να τρώτε καλά, να κοιμάστε καλά και να διατηρείτε έναν τρόπο ζωής που θα εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα σε φόρμα. Θα διαπιστώσετε ότι το άγχος σας θα μειωθεί και οι πιθανότητες να ταιριάζετε με το διθέσιο convertible αυτοκίνητο που πρόκειται να αγοράσετε, θα αυξηθούν.

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες

Αυτές οι λεπτές γραμμές έκφρασης που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτεροι, δεν χρειάζεται να είναι εκεί ξέρετε… Σας συνιστούμε να το πάρετε απόφαση και να αφαιρέσετε μερικές από τις ανεπιθύμητες ρυτίδες στο πρόσωπο σας. Αυτή η απλή συντήρηση, γνωστή ως «Botox», μπορεί να γίνεται κάθε λίγους μήνες και να σας αφαιρεί 5-10 χρόνια, αφήνοντας σας να μοιάζετε με μια Porsche 911 και όχι με ένα Skoda.

Μείνετε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία

Όλοι έχουμε δει βιντεάκια και έχουμε διαβάσει ξεκαρδιστικές ιστοριες όσον αφορά την σχέση μεγαλύτερων ανθρώπων με την τεχνολογία. Σίγουρα είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο τι είναι τα memes και τι συμβολίζουν τα emoji. Έτσι, είναι βασικό να είστε ενημερωμένοι για τις τεχνολογικές εξελίξεις (και ενώ κάνετε αυτό, ενημερωθείτε για την επιστήμη, την πολιτική, την ποπ κουλτούρα κλπ).

Να είστε αυθόρμητοι

Ένα μέρος σας σίγουρα αναπολεί τα Σαββατοκύριακα των φοιτητικών σας χρόνων (και τα επόμενα πρωινά χωρίς πονοκεφάλους), ωστόσο το ότι γερνάτε δεν είναι καλή δικαιολογία για να γίνετε βαρετοί. Το να παραμείνετε αυθόρμητοι είναι αυτό που θα σας κρατήσει νέους. Κάντε ένα σόλο οδικό ταξίδι. Κάντε έκπληξη στην σύζυγο ή φίλη σας με ρομαντικές διακοπές.Δοκιμάστε μια πτώση απο αεροπλάνο. Γίνετε εθελοντής. Η ζωή σας γίνεται μουντή μόνο αν την αφήσετε…

Η τέχνη του να μην δίνεις δεκάρα

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που οι μεγαλύτεροι άνδρες πρέπει να κάνουν, είναι να μην δίνουν δεκάρα για πράγματα που δεν έχουν σημασία. Έχουν δει και έχουν κάνει σχεδόν τα πάντα, οπότε δεν τους νοιάζει καν τι σκέφεστε για αυτό. Λένε αυτό που θέλουν, ντύνονται όπως θέλουν, κυνηγούν αυτό που θέλουν, στηρίζουν αυτό που πιστεύουν και δεν φοβούνται να αναλάβουν τον κίνδυνο όταν το αξίζει η ανταμοιβή. Δεν επιδιώκουν την έγκριση και δεν προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται κατώτεροι. Απλώς αποπνέουν μια ήσυχη αυτοπεποίθηση που γεμίζει ένα δωμάτιο, γυρίζει τα κεφάλια και κάνει τους νεότερους κύριους να ζηλεύουν.

www. perpetual.gr

Share.

Comments are closed.