Τι λέει ο τρόπος που κάνεις sexting για τη σχέση σου

0

Μηνύματα sexting (από το sex και το texting, κράτα σημειώσεις): Τελικά, είναι απόδειξη της δυνατής και παθιασμένης σου σχέσης ή σημάδι ότι το μόνο που μοιράζεστε είναι η επιθυμία για σεξ;

Μία νέα μελέτη προσπάθησε να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, με τους ερευνητές να ρωτούν 459 ανύπαντρους ετεροφυλόφιλους προπτυχιακούς φοιτητές σε τρία διαφορετικά κολέγια για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που κάνουν sexting, και δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο Journal of Sex Research.

Απ’ότι φαίνεται, οι φωτογραφίες με πέη, οι γυμνές selfies και τα πονηρά γραπτά μηνύματα δεν είναι απλώς μία μορφή αποπλάνησης, αλλά αποτελούν μία καθαρή ένδειξη του τι ακριβώς υπάρχει στο κεφάλι σου όταν πατάς το κουμπί «αποστολή». Το νόημα που κρύβει ένα sext έχει μεγάλη σχέση με το timing, αφού σύμφωνα με τον κύριο συγγραφέα της έρευνας, Robert Weisskirch, “Το sexting στην αρχή μίας σχέσης ( ή πριν ξεκινήσει μία κανονική σχέση) μπορεί να είναι σημάδι άγχους ή αδιαφορίας για κάτι περισσότερο από μία ερωτική επαφή». Την επόμενη φορά που πρόκειται να στείλεις ένα sext διαδικτυακά σε ένα άγνωστο άτομο, αναρωτήσου γιατί το κάνεις. Αγχώνεσαι για το ότι μπορεί να μην του αρέσεις ή προσπαθείς να βρεις εύκολο και γρήγορο σεξ;

Αν το sexting ξεκινήσει αφού εσύ και η σύντροφος σου είστε μαζί για κάποιο καιρό, o Weisskirch υποστηρίζει ότι αυτό είναι σημάδι πως βρίσκεσαι σε μία σοβαρή σχέση και πως η διαδικασία του sexting λειτουργεί ως «ψηφιακό προκαταρκτικό». Τα ερωτικά μηνύματα σε αυτήν την περίπτωση δείχνουν ότι νιώθεις οικειότητα μαζί της και ότι ο ένας θέλει να κάνει τον άλλο χαρούμενο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό θα ήταν να βάλεις κωδικό στο κινητό σου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποια λάθος χέρια μπορεί αυτό να πέσει.

Share.

Comments are closed.