Πόσες φορές αντέχει να κάνει σεξ ένας άνθρωπος μέσα σε μια νύχτα;

0

Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια παρόμοια συζήτηση, η περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι, το οποίο εξιστορεί στην υπόλοιπη παρέα τα… κατορθώματά του από το προηγούμενο βράδυ. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να κάνει 8 φορές σεξ σε ένα βράδυ; Και στη συνέχεια η δεύτερη απορία, λίγο πιο υπαρξιακή: Τι κάνω λάθος τόσα χρόνια; Οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι «Δεν γίνεται» και «Τίποτα» αντίστοιχα. Και εξηγούμαστε…

Πόσες φορές αντέχει να κάνει σεξ ένας άντρας σε μια νύχτα;

Ξεκινάμε, όπως πάντα, από τα βασικά. Οι περισσότεροι επιστήμονες που θα ρωτήσετε θα σας που πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένα όρια στο πόσες φορές μπορεί να κάνει σεξ ένας άνθρωπος, αφού οι παράγοντες που καθορίζουν κάτι τέτοιο είναι πολύ συγκεκριμένοι. Ωστόσο, μια αποκαλυπτική έρευνα δίνει πολλές απαντήσεις πάνω σε αυτό το φλέγον ζήτημα. Η εν λόγω νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 600 άντρες ηλικίας από 25 έως και 45 ετών και τα αποτελέσματά της είναι πέρα για πέρα κατατοπιστικά.

Η έρευνα, που έγινε και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση sex roles έδειξε ότι οι άνδρες μέχρι τα 35 αντέχουν και κάνουν σεξ τουλάχιστον δυο με τρεις φορές τη νύχτα. Στη συνέχεια έδειξε ότι αυτή η συχνότητα μειώνεται και στα 40 πέφτει κατακόρυφα, φτάνοντας τη μια φορά κάθε βράδυ. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνδρες που ανήκουν στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες μπορούν να κάνουν αρκετές φορές σεξ σε ένα μόνο βράδυ. Βέβαια, η συχνότητα δεν έχει σχέση με τη διάρκεια αφού ένας στους πέντε είπε πως ενώ είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές σε ένα βράδυ, η διάρκεια τους δεν ήταν αυτή που ήθελε. Οι άνδρες μετά την ηλικία των 40 από την άλλη, μπορεί να κάνουν σεξ μόνο μια φορά κάθε βράδυ αλλά η διάρκεια είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Share.

Comments are closed.