Οι εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ παρουσιαζουν το βιβλίο “Εκδίκηση γένους θυληκού”.

0

Ο εκδοτικός οίκος “ΔΙΑΝΟΙΑ” παρουσιάζει το μυθιστόρημα της Νίκης Καββαθά “Εκδίκηση γένους θηλυκού”. Είναι η ιστορία μιας ανερχόμενης και πολλά υποσχόμενης οικονομολόγου που πέφτει θύμα Revenge porn από τον άνδρα με τον οποίο διατηρεί σχέση. Σοκαρισμένη και καθώς η καριέρα της απειλείται να τιναχθεί στον αέρα αναζητά τρόπους εκδίκησης. Η μοίρα στέλνει στον δρόμο της έναν κούκλο των ειδικών δυνάμεων. Τα υπόλοιπα θα πάρουν από μόνα τον δρόμο τους. Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.
«Τίποτε δε μπορεί να υπερβεί μια καλή ιστορία εκδίκησης. Δεν υπάρχει καμία συγχώρεση επειδή σχεδόν ολοι κάποια στιγμή στην ζωή μας έχουμε σκεφτεί την τιμωρία, είτε γιατί μας αδίκησαν είτε γιατί μας πρόδωσαν είτε γιατί απλώς ζημίωσαν κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Βέβαια συχνά διατυπώνεται η ρήση ότι «η φοβερότερη εκδίκηση είναι να περιφρονήσεις τον αντίπαλο σου, ενώ μπορείς να τον συντρίψεις» αλλά αυτά είναι ανοησίες. Δεν υπάρχει καμία συγχώρεση για κάποιον που σε έβλαψε, που απείλησε όλα οσα ονειρεύτηκες, που υπονόμευσε οσα αγωνίστηκες να πετύχεις. Σε τελική ανάλυση, τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με τη θέληση της εκδίκησης που κυριεύει την ψυχή του ανθρώπου. Α, ναι. Κάτι ακόμη. Τίποτε δεν είναι στη ζωή πιο επικίνδυνο απο μια γυναίκα που αναζητεί αντίποινα».
Το βιβλίο “Εκδίκηση γένους θηλυκού» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάνοια” και μπορείτε να το βρείτε On line στην σελίδα του εκδοτικού οίκου (www. dianiapublications.com) καθώς και στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.

Share.

Comments are closed.