Ο 64χρονος πορνόγερος

0

Γεια σας. Με λένε Πόπη και είμαι δεκαοκτώ χρονών αλλά από πολύ μικρή είχα αρχίσει να ξεπουτανιάζω. Το δυνατό μου όπλο είναι οι μεγάλες μου βυζάρες. Πριν από κάμποσο καιρό έμενε από δίπλα μας ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας. Ο άντρας, ο κύριος Σταύρος, είναι 64 χρονών και μου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών. Έρχεται κάθε Παρασκευή για δίωρο μάθημα. Εγώ δεν θα γυρνούσα ποτέ να τον κοιτάξω, αλλά ένα βράδυ ονειρεύτηκα εμένα να χοροπηδάω πάνω στον πούτσο του και από τότε ήθελα τρελά να με γαμήσει.

Την Παρασκευή που πέρασε οι γονείς μου θα πήγαιναν στο χωριό και θα γυρνούσαν την Κυριακή και έτσι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να με γαμήσει. Έβαλα ένα κολάν και από μέσα ένα στρινγκάκι και από πάνω μια πάρα πολύ ανοιχτή και λεπτή μπλούζα χωρίς να βάλω σουτιέν. Ήρθε. Καθίσαμε στο τραπέζι και έφερα τα βιβλία. Καθώς διάβαζα ένα κείμενο κατέβασα το μπλουζάκι μου με αποτέλεσμα να φανεί το ένα μου βυζί. Εγώ έκανα πως και καλά δεν το κατάλαβα αλλά τον έβλεπα με την άκρη του ματιού μου που αυτός είχε καρφωθεί.

Κατέβασε το ένα του το χέρι κάτω από το τραπέζι και κατάλαβα πως το έβαλε μέσα από το παντελόνι του και χάιδευε τον πούτσο του αθόρυβα. Τότε εγώ έριξα επίτηδες κάτω το στυλό και όταν κατέβηκα να τον πάρω είχε βάλει μέσα τον πούτσο του. Δεν κρατήθηκα και του τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον τσιμπουκώνω τρελά. Σε μια φάση μου λέει:

– «Δεν ξέρεις πόσο καιρό έχω να γαμήσω. Θα σου βγάλω τον αντίχριστο πουτανάκι».

Τον τσιμπούκωνα για κανένα τέταρτο κι αυτός βογκούσε. Σε μια φάση με σηκώνει και μου κατεβάζει το κολάν μαζί με το στρινγκ και μου έγλειφε το μουνί. Μετά έβγαλε κι αυτός παντελόνι και βρακί τελείως και έτσι όπως καθόταν στην καρέκλα με έβαλε και έκατσα πάνω στην πούτσα του. Χοροπηδούσα σαν λυσσασμένη ενώ αυτός μου χούφτωνε με τρέλα τις βυζάρες και τις έγλειφε. Με αρπάζει απότομα με βάζει στα τέσσερα και άρχισε να μου τον χώνει άγρια από πίσω. Ούρλιαζα! Τέτοιο πρωκτικό δεν μου ξανακάνανε.

Μετά ξαναέρχεται από μπροστά, μου τον χώνει στο στόμα, τον τσιμπούκωνα με τρέλα για κανένα τέταρτο και με έχυσε. Από τότε πάμε και κάνουμε μάθημα στο δωμάτιό μου και όχι στην τραπεζαρία και κάνουμε τα προκαταρκτικά αθόρυβα. Τον τσιμπουκώνω κλπ. και όποτε μπορούμε ρίχνουμε και κανένα γαμήσι άμα είναι οι άλλοι στην δουλειά. Μια φορά μας τραβούσαμε βίντεο την ώρα που το κάναμε για να το βλέπει τα βράδια που θα είναι μόνος του με την κολόγρια και να τον παίζει.

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Share.

Comments are closed.