Με αυτό το συγκινητικό video εύχεται “καλές γιορτές” η Lamborghini

0

Η Lamborghini εύχεται καλές γιορτές με ένα νέο βίντεο: μια ιστορία για το πώς δεν υπάρχει μέλλον χωρίς το παρελθόν και τη σημασία των μικρών χειρονομιών. Αξίζει να το δείτε και σίγουρα είναι μια διαφορετική προσέγγιση για petrohead ευχές σε σχέση με αυτή που είδες εδώ. Στην ουσία είναι μια ταινία μικρού μήκους.
Ένας ηλικιωμένος κουρέας αναγκάζεται να κλείσει το ιστορικό κουρείο καθώς έχει χάσει την πελατεία του. Ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος ήταν πιστός πελάτης από παιδί, προκειμένου να σώσει την τύχη ενός αγαπημένου του χώρου, επιχειρεί να δημιουργήσει προβολή μπροστά από το κατάστημα, σταθμεύοντας τη Lamborghini Huracan Tecnica του.

Ελκυόμενοι από το χρώμα Verde Selvans της Huracan, πολλοί νέοι και influencers αρχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο που γεωγραφικά τοποθετούνται μπροστά από το κουρείο, όπου, οδηγούμενοι από την επιθυμία να ανανεώσουν την εμφάνισή τους, αρχίζουν να μπαίνουν σε μεγάλους αριθμούς και, με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνουν να αποτρέψουν τον ηλικιωμένο κουρέα από το να χρεοκοπήσει. Μια σύγχρονη ιστορία που όπως αναφέρει η Lambo “μας υπενθυμίζει πως το παρόν στο οποίο ζούμε και το μέλλον που επιθυμούμε δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τους ανθρώπους και τις επιλογές του παρελθόντος”.

Share.

Comments are closed.