Το πολυπόθητο Patek Philippe που φοράει ο Λιονέλ Μέσι στο μουντιάλ

0

Όπως και ο συνάδελφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι έχει μία εξαιρετική συλλογή ρολογιών, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα από οίκους όπως η Rolex, η Audemars Piguet, ο Patek Philippe και ο Jacob & Co., πολλά από τα οποία σας έχουμε ήδη παρουσιάσει.
Πριν λίγες ημέρες, ο Αργέντίνος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Κατάρ για τον “Τελευταίο Χορό”, εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου φορώντας ένα Patek Nautilus από λευκό χρυσό 18 καρατίων. Ένα θρυλικό κομμάτι για έναν θρυλικό παίκτη.

Ο λόγος για το Nautilus Perpetual Calendar Ref. 5740/1G με ανάγλυφο μπλε καντράν που έχει λειτουργίες όπως φάση της σελήνης, ημερομηνία/ μήνα και perpetual calendar, το οποίο είναι μια ακόμη παραλλαγή του θρυλικού μοντέλου του οίκου Patek Philippe που έχει τρέχουσα αξία 265.000 δολάρια στη δευτερογενή αγορά.  Το 5740/1G δεν είναι το μόνο ρολόι από τον ελβετικό οίκο στη συλλογή του Μέσι. Έχει επίσης ένα Nautilus Flyback Chronograph Ref. 5980/1R από ροζ-χρυσό 18 καρατίων, έναν χρονογράφος Aquanaut Ref. 5968G-001 από λευκό χρυσό 18 καρατίων καθώς και μια μοναδική παραλλαγή του δημοφιλούς μοντέλου 5711/1A-001 από ανοξείδωτο ατσάλι με λευκό καντράν.

Share.

Comments are closed.