Η σκλάβα και ο αφέντης

0

Ήταν χειμώνας με αρκετό κρύο όταν είχαμε βγει για φαγητό με την Άντρεα. Είχε έρθει να με πάρει με το αμάξι της καθώς ήθελε να μου κάνει το τραπέζι. Η βραδιά μας είχε κυλήσει όμορφα και έχοντας πιει ελάχιστο κόκκινο κρασί φαινόταν πως είχε αυξηθεί ο ερωτισμός μεταξύ μας. Μαζί και τα αγγίγματα μας τα οποία γίνονταν σταθερά πιο τολμηρά. Τελειώνοντας το γεύμα μας κατευθυνθήκαμε στο αμάξι όπου θα με γυρνούσε σπίτι μου.

Εδώ να θυμίσω πως η Άντρεα είναι μια νταρντάνα γυναίκα με σφιχτό κώλο και δύο στήθη μεγάλα, στητά και με υπέροχες ρώγες για δάγκωμα. Εκείνη τη βραδιά φορούσε ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και τις γόβες της. Εγώ φορούσα ένα τζιν με ένα λευκό πουκάμισο. Μπήκαμε στο αμάξι της και συζητώντας κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι μου. Φτάνοντας κοίταξα την ώρα και ήταν ακόμη νωρίς. Μόλις 10 το βράδυ. Την κοίταξα και τη ρώτησα αν θέλει να συνεχίσουμε τη νύχτα σπίτι μου. Πρώτη φορά μου αρνήθηκε σε μια βραδιά γεμάτη σεξ. Αλλά αυτή η άρνηση ήταν μόνο τυπική όπως κατάλαβα αργότερα. Έξω από το σπίτι, στα προάστια της πόλης μας, με τα περισσότερα σπίτια οικογενειαρχών. Τη φίλησα δαγκώνοντας της τα χείλη και λέγοντας καληνύχτα έκανα να ανοίξω την πόρτα να κατέβω. Όμως εκείνη κλείδωσε την ασφάλεια και μου είπε: “μη βιάζεσαι αφέντη μου”. Της άρεσε να την αποκαλώ σκλάβα και με καύλωνε να με λέει αφέντη.

Ο πούτσος μου που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν μισοσηκωμένος σκλήρυνε περισσότερο. Κοιτώντας με καύλα στα μάτια της μου είπε, “θέλω επιδόρπιο αφέντη. θέλω τα χύσια σου να τα πιω”. Άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το τζιν και με το άλλο χέρι της αργά έβγαζε τα στήθη της έξω από το φόρεμα. Δε φορούσε εσώρουχα όπως κατάλαβα αργότερα. Περίμενε την επιβεβαίωση μου για να ανοίξει το φερμουάρ, να ξεκουμπώσει το παντελόνι μου και να γευτεί το σκληρό όργανό μου. Την κοίταξα, άπλωσα το αριστερό μου χέρι και τις τσίμπησα σκληρά τη ρώγα. Αχ έκανε κλαψιάρικα. Μόνο που αντέδρασε μια δεύτερη τσιμπιά πιο δυνατή στην άλλη ρώγα της την έκανε να δαγκώσει το κάτω χείλος της για να μην φωνάξει. “Έτσι μπράβο σκλάβα μου. Τώρα θα πρέπει να πιπώσεις τον αφέντη μέχρι να σε χύσει. Εντάξει πόρνη μου;” της είπα και χωρίς να χάσει χρόνο ξεκούμπωσε το τζιν και τράβηξε τον σκληρό πούτσο μου έξω.Τράβηξε το πετσάκι και τον έφτυσε. Τον σάλιωνε μόνο ενώ τον έπαιζε αργά. Το ευχαριστιόμουν και το ευχαριστιόταν. Εκεί έξω, στο δρόμο, μέσα στο αμάξι με τον κίνδυνο να μας δει κάποιος περαστικός ξεκίνησε να με πιπώνει λυσσασμένα.

Η υγρή πίπα της με καύλωνε. Ενώ την έβριζα και της χάιδευα τις ρώγες. Φαινόταν πως ήθελε να με τελειώσει γρήγορα και το κατάφερνε. Μια εβδομάδα χωρίς να τη δω και τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί. Μου έστελνε κάθε ώρα βίντεο να χαϊδεύεται όσο ήταν μακριά μου. Και ενώ σήμερα περίμενα να τη σκίσω, αυτή μου αρνήθηκε. Απολάμβανα την πίπα της. Με τα νύχια της μου χάιδευε τα αρχίδια. Δε θα άντεχα πολύ και της το είπα. Άρχισε να με ρουφάει με μεγαλύτερη ένταση ενώ μου έπαιζε τον πούτσο. Μην αντέχοντας άλλο φώναξα πως χύνω και άφησα το σπέρμα μου στο στόμα της. Σηκώθηκε, με κοίταξε άνοιξε το στόμα της να τρέξουν ελαφρά έξω μερικές σταγόνες που έπεσαν στα βυζιά της και τα κατάπιε. Δύο σταγόνες που έπεσαν στα βυζιά της κύλησαν προς τη δεξιά της ρώγα όταν μου έκανε, “Ουπς, αυτές πάνε να φύγουν” και τις σκούπισε με το δάχτυλό της που μετά το πιπίλισε. Εκεί… στο κάθισμα του συνοδηγού δεν ήθελα να κατέβω και δε μπορούσα.

“Αφέντη δε γίνεται να συνεχίσουμε σήμερα καθώς δουλεύουμε αύριο”, μου είπε. Το μυαλό μου πήρε στροφές και τη χαστούκια δυνατά στο δεξί της μάγουλο. Δε το περίμενε. Την ξάφνιασε και την καύλωσε όπως μου είπε αργότερα. “Είσαι η σκλάβα μου και δε θα μου λες τι θα κάνουμε πουτάνα”, της είπα. Με κοίταξε με πάθος και κούνησε το κεφάλι θετικά. Ήξερα πως θέλει να της φέρομαι σα σκλάβα αλλά και πως ήταν το ευαίσθητο σημείο της. Της έφευγαν όλες οι αναστολές. Τώρα δεν ήθελα να πάμε σπίτι. Της είπα να κατευθυνθεί προς μια πλατεία κοντά στη γειτονιά της. Εκεί ήταν πολυκατοικίες και πυκνοκατοικημένα αλλά είχα καυλώσει τρελά και ήθελα να της προσφέρω μια τρελή νύχτα. Φτάσαμε στην πλατεία και κατέβηκα. Πήγα από την πόρτα της και της είπα να βγει έξω. Την τράβηξα προς το πάρκο και στα σκοτεινά ανάμεσα στα δέντρα την έσπρωξα σε ένα δέντρο. Έβαλε κόντρα τα χέρια της και μου τούρλωσε τον κώλο. Ήξερε τι ήθελα, πάντα με ακολουθούσε.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από το φόρεμα και τότε είδα πως δε φορούσε εσώρουχο και καύλωσα. Γονάτισα πίσω της, τη σήκωσα το φόρεμα και της έγλειψα το μουνί. Ήταν μούσκεμα πολύ και αυτό έκανε ευκολότερα να της σπρώξω τρία δάχτυλα με τη μια μέσα της. Βόγκηξε αλλά κουνούσε τον κώλο της στο ρυθμό που έδινα. Σηκώθηκα και ξεκούμπωσα με το άλλο χέρι το τζιν μου ξανά και κατέβασα στα γόνατα με τη μια μποξεράκι και τζιν.Ο πούτσος μου είχε ήδη βρει τη σκληράδα του. Πλησίασα, έφτυσα τον πούτσο μου και τον κάρφωσα στο μουνί. Βόγκηξε και άρχισε να φωνάζει. Δε την ένοιαζε που ήμασταν στο πάρκο, ήθελε να φωνάξει. Εκεί άρχισα να τη σκίζω ενώ της έριχνα δυνατές σφαλιάρες στον κώλο. Το μουνί της είχε πλημμυρίσει με υγρά και ο πούτσος μου την έσκιζε. Για ώρα την πηδούσα εκεί ενώ της έριχνα σφαλιάρες δυνατές στον κώλο. Την τραβούσα από τα μαλλιά ή την κάρφωνα ενώ την έπιανα από τη μέση. Την ένιωσα να έρχεται και την άκουσα να ουρλιάζει δυνατά “Χύνω αφέντη μου. Χύνω τον πούτσο σου που με γαμάει. Χύνω η πουτάνα”. Ένιωσα τα καυτά υγρά της να μου καίνε τον πούτσο και εκεί δε κρατήθηκα και έχυσα βαθιά μέσα στη μουνάρα της φωνάζοντας πως θα τη γκαστρώσω και θα την πηδάω συνέχεια την πουτάνα.

Για λίγα λεπτά μείναμε εκεί. Η Αντρέα να αγκαλιάζει το δέντρο και εγώ αυτήν. Ο πούτσος μου γλίστρησε έξω από το μουνί της. “Αφέντη θα με αφήσεις έγκυο. Με χύνεις συνέχεια μέσα. Με γαμάς χωρίς προφυλακτικό. Θες να με κάνεις μάνα του παιδιού σου;” μου είπε ενώ έφτιαχνε το φόρεμα και εγώ κουμπωνόμουν. “Ναι θα σε κάνω μάνα, πουτάνα μου. Σκλάβα μου.” της είπα. “Πάμε σπίτι σου τώρα. Δε τελείωσα ακόμη με εσένα!” της είπα και ξεκίνησα προς το αμάξι της. “Ναι αφέντη. Ότι θες”, είπε και με ακολούθησε. Μπήκαμε στο αμάξι και πήγαμε σπίτι της. Εκεί της είπα να περιμένει στα τέσσερα έξω από το μπάνιο. Μπήκα μέσα και έκανα ένα ντους και βγήκα φορώντας το μπουρνούζι που είχα στο σπίτι της. Την κοίταξα, “τώρα σκύλα μου πήγαινε να κάνεις μπάνιο. Και θα φορέσεις το σετ σου”, της είπα. Πήγα στο σαλόνι και έβαλα ένα ποτήρι ουίσκι σκέτο. Την περίμενα χαϊδεύοντας τον πούτσο μου απαλά. Λίγη ώρα μετά άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Εμφανίστηκε στην πόρτα με το μαύρο κολάρο της και το μαύρο κορσέ της από βινύλιο open cap. Οι ρώγες της ήταν σκληρές.

“Πέσε στα τέσσερα σκύλα και έλα εδώ”, της είπα και υπάκουα σαν καλή σκλάβα. Πλησίασε τον καναπέ. Άνοιξα το μπουρνούζι και της είπα, “Γλείψε”.

Το βράδυ θα συνεχιζόταν με πολύ σεξ. Την επόμενη ημέρα πήγαμε στη δουλειά αλλά και οι δύο ήμασταν άυπνοι.

Share.

Comments are closed.