Με τη συμμαθήτρια της μαμάς

0

Επί σειρά ετών εμένα μόνος μου ως εργένης σε μια γκαρσονιέρα. Από πάνω μου έμενε μια παλιά γνώριμη της μητέρας μου από το σχολείο η κ. Μαρία. Είναι γύρω στο 1.70, κανονική στα κιλά, στήθος σχετικά μεγάλο και πλακουτσωτό κώλο. Δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ σα γυναίκα μέχρι που μια ημέρα κατά τύχη την είδα με μαγιό στη θάλασσα. Εννοείται ότι το βλέμμα μου δεν ξεκόλλαγε από πάνω της, κάτι που άρχισε να το αντιλαμβάνεται και έβαλε επάνω της μία πετσέτα.

Είχε έρθει μόνη της στην παραλία μιας και ο γιος της σπουδάζει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή έβγαλε την πετσέτα από πάνω της και προσπαθούσε να βάλει αντιηλιακό στην πλάτη της. Αφού είδα ότι δεν τα κατάφερνε και είχε απλά πασαλείψει τον ώμο της προσφέρθηκα εγώ να της βάλω. Εκείνη δέχτηκε διστακτικά και ξάπλωσε μπρούμυτα.

Της κατέβασα τις τιράντες από το πάνω μέρος του μαγιό και άρχισα να απλώνω το γαλάκτωμα σε όλο το μήκος της πλάτης της. Όταν έφτανα στους ώμους της της έκανα ένα μικρό μασάζ στους ώμους και εκείνη έδειχνε να το ευχαριστιέται. Αφού την άλειψα καλά την παρότρυνα να γυρίσει και ανάσκελα για να της βάλω και μπροστά. Όπως πήγε να γυρίσει ελευθερώθηκε το επάνω μέρος του μαγιό και άφησε έκθετα στα μάτια μου δύο μεγάλα στήθη με σχεδόν κατάμαυρες ρώγες που ήταν έτοιμες να το τρυπήσουν.

Άρχισα να της βάζω στον λαιμό και μετά κατέβηκα στα μπούτια και στα πόδια. Το κάτω μέρος του μαγιό είχε χωθεί μέσα στο μουνάκι της και διέγραφε το σχήμα του αιδοίου της. Δεν έγινα πιο τολμηρός γιατί δεν ήθελα να την ξαφνιάσω. Αφού την άλειψα ολόκληρη μου είπε ευχαριστώ και εγώ γύρισα στην παρέα μου που είχαν ήδη πάρει χαμπάρι το κόλλημα που είχα φάει.

Κάποια στιγμή την είδα να μιλάει στο κινητό και να το αφήνει έξω από την τσάντα της. Μετά από λίγο σηκώθηκε να πάει για μια βουτιά και εγώ με προσοχή άρπαξα το κινητό της που το είχε ξεκλείδωτο και πρόφτασα να κάνω μια αναπάντητη στο δικό μου χωρίς να με πάρει χαμπάρι. Ήμουν αποφασισμένος τις επόμενες ημέρες να την προσεγγίσω.

Δεν πέρασε μισή ώρα και εγώ με την παρέα μου αποφασίσαμε να φύγουμε από την παραλία. Τη χαιρέτησα ένθερμα και της είπα όλο υπονοούμενα “θα τα ξαναπούμε”. Άφησα δύο ημέρες να περάσουν όταν την είδα στο μπαλκόνι να απλώνει 6 στηθόδεσμα διαφόρων χρωμάτων και υλικών. Αμέσως πήρα τα κιάλια και τα παρατήρησα.

Αναρωτιόμουν, πώς γίνεται μια γυναίκα που δε δίνει το παραμικρό δικαίωμα ότι ψάχνεται για πούτσα να φορά τόσο καυλιάρικα σουτιέν; Δεν έχασα την ευκαιρία και της στέλνω μήνυμα.

“Τα σουτιέν σου είναι σκέτη καύλα. Από την ώρα που τα άπλωσες με έχεις αναστατώσει και σκέφτομαι πώς χωράνε μέσα τους τις δύο ζουμερές σου βυζάρες”.

Εκείνη δεν απάντησε αμέσως. Πέρασαν τρεις ώρες ώσπου μου έρχεται ένα μήνυμα.

“Αντί να κάθεσαι να μαλακίζεται με τα απλωμένα μου σουτιέν γιατί δεν έρχεσαι από εδώ να μου βγάλεις αυτό που φοράω; Έχω καταλάβει ποιος είσαι και ξέρω πως δε μένεις μακριά. Έλα λοιπόν”.

Μέσα σε 10 λεπτά της κτυπούσα το κουδούνι. Μου άνοιξε φορώντας μια μπορντό ρόμπα που είχε ένα μεγάλο άνοιγμα στο ντεκολτέ. Μπήκα μέσα σαν σαστισμένος. Δεν ήξερα τι να πω και τι να κάνω. Εκείνη προσπαθώντας να σπάσει τον πάγο με ρώτησε αν ήθελα λίγη λεμονάδα και αποκρίθηκα θετικά. Όπως ήταν στον νεροχύτη και έβαζε την λεμονάδα την πλησίασα από πίσω και άρχισα να τη φιλάω στον λαιμό. Εκείνη φάνηκε δεκτική στο φιλί μου.

Σιγά σιγά άρχισα να κατεβαίνω πιο κάτω και να της ανοίγω την ρόμπα για να ξεπροβάλλουν δύο μεγάλα και ζουμερά στήθη που καλύπτονταν από ένα μπλε ηλεκτρίκ δαντελένιο σουτιέν. Αμέσως της λύνω τη ρόμπα και αρχίζω να μαλάζω τις βυζάρες της. Με μία κίνηση ξεκουμπώνω το σουτιέν και ελευθερώνονται τα βυζιά της με τις δύο πελώριες κατάμαυρες ρώγες της να είναι τελείως ερεθισμένες. Της πιάνω το δεξί βυζί και αρχίζω να της γλείφω τη ρώγα. Εκείνη έδειχνε να έχει παραδοθεί στα αγγίγματα μου πλήρως. Έπειτα πέρασα και στην αριστερή ρώγα και συνέχισα να τις πιπιλάω εναλλάξ.

– Αχ, τί ωραία που μου τις γλείφεις. Βρήκες το αδύνατο σημείο μου. Με καυλώνεις τρομερά έτσι.

– Σου αρέσει κουκλάρα μου; Θα σε γλείψω παντού σήμερα. Θα σε ξεθεώσω.

Αμέσως βάζω το χέρι μου μέσα από το κολάν που φορούσε κάτω από την ρόμπα και της πιάνω το μουνί. Τινάχτηκε σαν να την είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα και ένα “Αχ, ναι…” βγήκε από το στόμα της. Βγάζω το χέρι μου από το κολάν και της βγάζω τη ρόμπα ενώ τη μετακινώ προς τον πλησίον καναπέ που σίγουρα ήταν αρκετά μεγάλος για να μας χωρέσει και τους δύο. Την ξαπλώνω στον καναπέ και της τραβάω το κολάν να βγει. Φοράει μια ασορτί με το σουτιέν μπλε ηλεκτρίκ κιλότα με δαντέλα στις άκρες. Της τη βγάζω κι αυτή και εμφανίζεται μπροστά μου ένα μουνί αξύριστο μεν, περιποιημένο και μυρωδάτο δε.

– Άνοιξε καυλιάρα μου τα πόδια σου για να έχω πρόσβαση στο μουνάκι σου.

Με το που τα άνοιξε της έβαλα δύο δάκτυλα μέσα και άρχισα να πιπιλάω την κλειτορίδα της. Μετά από λίγο άρχισε να καυλώνει.

– Ναι μωρό μου, έτσι, γλείψε το παραμελημένο μουνάκι μου. Έτσι, ρούφα μου την κλειτορίδα. Βάλε μου και άλλο δάχτυλο μέσα, θέλω να το αισθανθώ.

Πράγματι της έχωσα κι άλλο δάκτυλο μέσα διαπιστώνοντας ότι ήταν πολύ στενή, σημάδι ότι είχε καιρό να γαμηθεί.

– Ναι, αχ, ωχ, τι μου κάνεις της γυναίκας; Θα χύσω πούστη άντρα. Θα χύσω στο στόμα σου.

– Τι το λες και δεν το κάνεις;

– Χύνω, χύνω καύλα μου, πάρ’ τα όλα στο στόμα σου. Έτσι, ξεζούμισε με.

Αφού έχυσε ανέβηκα επάνω της και την άρχισα στα γλωσσόφιλα. Φιλούσε άγαρμπα λες και κανείς δεν της είχε διδάξει την τέχνη των Γαλλικών φιλιών.

– Ηρέμησε κούκλα μου. Βγάλε τη γλώσσα σου όσο μπορείς πιο έξω και παίξε, “χόρεψε” με τη δική μου.

Εκείνη υπάκουσε και εκεί ξεκίνησε ένα υπέροχο φιλί που μου έκανε τον πούτσο τεράστιο. Όσο φιλιόμασταν της έβαλα το χέρι της πάνω στον γυμνό μου πούτσο και εκείνη με μαλάκιζε απαλά. Αυτό διήρκεσε λίγη ώρα όταν τη γύρισα σε στάση 69.

Αφού μου έγλειφε τον πούτσο την παρότρυνα να κρατά την γλώσσα της έξω όταν τον χώνει μέσα στο στόμα της. Εκείνη το έκανε αν και μερικές φορές πνιγόταν και έβηχε γεμίζοντας με με σάλια. Δεν το βρήκα καθόλου ενοχλητικό, το αντίθετο μάλιστα. Εγώ εν τω μεταξύ άρχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα.

– Αχ, μη, όχι εκεί. Έχω καιρό να γαμηθώ από τον κώλο και είμαι πολύ στενή. Θα με πονέσεις.

– Μην ανησυχείς, προς το παρόν θα σε γλείψω μόνο για να σε προετοιμάσω για την διείσδυση του καυλιού μου αργότερα.

– Αχ, ωχ, ναι, τι ωραίο που είναι το γλειφοκώλι. Έτσι γάμα με με τη γλώσσα σου. Κάνεις μέχρι σήμερα δεν μου έχει γλείψει την κωλοτρυπίδα.

Εγώ συνέχισα να της τη γλείφω και να χώνω τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γινόταν ενώ παράλληλα με τα χέρια μου της έτριβα την κλειτορίδα. Εκείνη είχε αφηνιάσει και πλέον έπαιρνε μέσα στο στόμα της ολόκληρο το καυλί μου γεμίζοντας το σάλια. Μετά από ένα δεκάλεπτο τη γυρίζω ανάσκελα και ιεραποστολικά πλέον της τον χώνω όλο μέσα της. Το μουνί της είχε τόσα υγρά που δε δυσκολεύτηκα καθόλου να πιάσω πάτο.

– Ναι μωρό μου. Έτσι, κάνε με δική σου. Έτσι, γάμα με…

Άρχισα να επιταχύνω ρυθμό και της ανέβασα τα πόδια στους ώμους.

– Πούστη βαράς τη μήτρα μου έτσι όπως με γαμάς. Θα με ξεσκίσεις.

Εγώ δεν άκουγα τίποτα. Ίσα ίσα που μετρίασα την ταχύτητα και έβαλα περισσότερο δύναμη στις σπρωξιές που της έριχνα ώστε να μπαίνω όσο πιο βαθιά γινόταν.

– Αχ, μη, όχι άλλο έτσι. Με έσκισες στα δύο. Πιο απαλά άγγελε μου, πιο απαλά…

Μετά από λίγο και ενώ εκείνη είχε χύσει ακόμα μια φορά τη γυρίζω στα 4. Της τον χώνω στο μουνί και αρχίζει το σφυροκόπημα.

– Ωχ, αχ, ωχ πονάω, σταμάτα…

– Έλα μωράκι μου που πονάς. Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά.

Συνέχισα να τη γαμάω από το μουνί μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια μου να γεμίζουν σπέρμα.

– Χύνω καύλα μου! Πάρ’ τα όλα μέσα στη μουνάρα σου!

Δε βγήκα από μέσα της. Τουναντίον έβγαλα τον πούτσο μου και τον ακούμπησα στη σφικτή μεν, γεμάτη υγρά δε κωλοτρυπίδα της.

– Μη, όχι αυτό, δε μου αρέσει. Πονάει πολύ και δεν το ευχαριστιέμαι.

– Ηρέμησε καυλίτσα μου. Απλά δεν είχες βρει τον κατάλληλο να σου τον ανοίξει όπως πρέπει…

και της χώνω το πουτσοκέφαλο μέσα.

– Σιγά σιγά ρε καργιόλη, λυπήσου με τη γυναίκα.

– Ηρέμησε κι εγώ θα παραμείνω ακίνητος σπρώχνοντας ελαφρά για να με συνηθίσεις.

Έμεινα έτσι για μερικά λεπτά και σιγά σιγά άρχισα να της τον χώνω όλο.

– Κοίτα τι πούτσο τρώω η γυναίκα από το γιο της συμμαθήτριας μου. Με ξεκωλιάζεις ρε αγόρι μου αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει.

Δεν χρειαζόταν να πει κάτι άλλο και έσπρωξα με μιας όλο μου το καυλί μέσα της.

– Μην τον χώνεις όλο μέσα. Ο πάτος μου ρε παιδί μου, δεν καταλαβαίνεις;

– Μη μιλάς και προσπάθησε να χαλαρώσεις και θα το ευχαριστηθείς.

Άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και εκείνη έσκουζε με κραυγές όπως κάνουν τα γουρούνια όταν τα κυνηγάνε για να τα σκοτώσουν. Ουσιαστικά έσκουζε δε βόγκαγε.

– Μωρό μου ηρέμησε λίγο. Θα μας ακούσει όλη η πολυκατοικία.

– Δε μπορώ ρε μαλάκα, νιώθω να με σκίζεις στα δύο και ενώ πονάω μου αρέσει κιόλας. Συνέχισε να με γαμάς. Σκίσε μου τον πάτο!

Έτσι έγινε. Τη γάμησα για περίπου ένα τέταρτο ακόμα και έχυσα μέσα στο κωλάντερο της. Μόλις το έκανα, έτρεξε στο μπάνιο ενώ χύσια έτρεχαν στα μπούτια της. Εγώ προσπαθούσα να βρω τις αναπνοές μου από το χύσιμο που είχα κάνει και άναψα ένα τσιγάρο.

Μετά από 10 λεπτά γύρισε η Μαρία από το μπάνιο και μου λέει:

– Αν είχες σκοπό να μου δώσεις τον πάτο στο χέρι το κατάφερες. Έχει βγει το κωλάντερο μου έξω από το γαμήσι που μου έριξες. Πάω στοίχημα ότι δε θα μπορώ να κάτσω για καμιά εβδομάδα.

– Μη φοβάσαι κούκλα μου. Ο πόνος θα φύγει σε λίγη ώρα και θα παραμείνει μια μικρή ενόχληση που πιστεύω να αξίζει μπροστά στο χύσιμο που έκανες. Άλλωστε αφού αύριο είναι Σάββατο και δεν έχεις σχολείο σκέφτομαι να περάσω εδώ το βράδυ.

– Όντως δεν έχω σχολείο αλλά από πίσω δεν έχει άλλο…

– Καλά, λέγε ότι θες. Πάνω στην καύλα που έχω σιγά μην δε σε ξαναπάρω μέχρι το πρωί από τον κώλο. Μάλιστα σκέφτηκα να πάρουμε και εκείνο το αγγούρι που έχεις στην κουζίνα και να στο βάζω στο μουνί ενώ σε παίρνω από πίσω. Πιστεύω αυτό θα μετριάσει τους οποίους ενδοιασμούς σου. Τώρα εάν μου επιτρέπεις θα ήθελα να κάνω ένα μπάνιο γιατί ίδρωσα.

Πράγματι είχε αναμμένο τον θερμοσίφωνα και ευχαριστήθηκα ένα ζεστό ντους που μου έδιωξε όλη την ένταση. Όταν βγήκα η Μαρία μαγείρευε βραδινό αφού είχε περάσει η ώρα. Φάγαμε και καθίσαμε να δούμε ταινία. Σε κάποια φάση η ταινία είχε τολμηρές σκηνές κι εγώ καύλωσα.

Έβαλα το χέρι μου πάνω από τον ώμο της Μαρίας και την πήρα αγκαλιά. Άρχισα να της φιλάω το σβέρκο και την περιοχή δίπλα από το αυτί. Μέσα σε λίγα λεπτά την είχα γδύσει και της έκανα γλειφομούνι.

– Ναι άντρα μου, ναι. Έτσι, γλείψε με σα να μην υπάρχει αύριο.

Αφού έχυσε την έγδυσα και την πήγα στο κρεββάτι. Την έβαλα να καθίσει επάνω μου και εκείνη άρχισε να χοροπηδάει σε ξέφρενο Ρυθμό ώσπου ήρθε η ώρα να τν χύσω.

Την Μαρία εκείνη την βραδιά την πήρα άλλη μία φορά από μπροστά και το πρωί με τις πρωινές καύλες της ξαναγάμησα την κωλοτρυπίδα, μόνο που αυτή τη φορά δεν έσκουζε από τον πόνο αλλά βόγκαγε από την καύλα.

Share.

Comments are closed.